Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Sain kahden kilon fileepalan peuraa pakasteena. Miten sellainen valmistetaan?

Vierailija
31.08.2021 |

En oikeastaan syö punaista lihaa koskaan, enkä käytä lihaa ruoanlaitossa muutenkaan kovin usein. En siis todellakaan osaa paistaa kunnolla minkäänlaista lihaa. Lähinnä jauhelihaa tai jotain kanafileesuikaleita olen käyttänyt.

Uunissa? Pannussa? Pitää leikata? Mitä?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
31.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leikkasin pieniksi paloiksi ja ruskistaisin padassa, sitten lientä ja mausteita ja juureksia perään ja haudutus uunissa mureaksi.

Vierailija
2/7 |
31.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

1. Siirrä se jääkaappiin sulamaan vuorokaudeksi

2. Leikkaa pienemmiksi paloiksi, mureuta

3. Paista pannulla ja huomaa, että haju on kuvottava

4. Maista ja totea, että maku on peuraksi harvinaisen hirveä

5. Heitä roskiin ja tilaa pizzaa

6. Kerro henkilölle, jolta sait lihan, että se oli erinomaista puolukkahillolla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
31.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko tuo nro 2 mielestään hyväkin humoristi?

Vierailija
4/7 |
31.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Annat jollekin tutulle tuliaiseksi.

Vierailija
5/7 |
31.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan varoitus jos siis kokkaat ja syöt, niin syö vähän kerrallaan, vatsa ei kestä punaistalihaa jos sitä ei ole aikoihin käyttänyt. Sä voit pakastaa pieniä annoksia siitä valmiista padasta.

Vierailija
6/7 |
31.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Peuranlihassa maistuu kakka. Heittäisin roskiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
31.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Googleta "lihapata", "peuranpaisti" tai "burgundinpata". Kutsut lihansyöjäystäviä kylään syömään tai annat jollekin toiselle lihan lahjaksi. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kahdeksan kahdeksan