Kun teet jauhelihakeiton,
Kommentit (9)
Tottakai! Voiko sen tehdä jotakin muutenkin.
Ajattelin vaan kysäistä, kun itsekin iät ja ajat j-lihakeittoa tehdessäni oon sen maustanut. Nyt huvikseni luin reseptejä eikä missään sanottu että jauheliha pitäisi maustaa ennen lisäämistä keittoon. :)
ap
Ehdottomasti maustan joka kerta. Ja melko vahvastikin.
En mitään kovin kummoisia mausteita pistä, paistan voissa ja pippuria lisään paistaessa, suolaa myös.
Voissa paisto keittoa varten? Itse jätän kyllä sen rasvan pois, paahdan pannulla ja maustan, milloin mitenkin, pohjan keittona on aina kuitenkin fondy.
Minä en. Maustan vasta keiton. Ja en vahvasti, olen Pph ja teen ruokaa lasten makuun (+yksi pippuriallerginen ryhmässä), lähinnä suola, oregano, sipuli, valkosipuli.
Maustan. Lihaliemikuutiolla ja hiukan grillimaustetta
Ehdottomasti.