Voiko pekonia paistaa uunissa?
tai siis varmaan voi, mutta tuleeko rapeaa ja hyvää? Asteet? Aika?
Uusavuton kiittää etukäteen
Kommentit (13)
Tulee hyvää. 200 astetta; 15 minsaa, käännä puolivälissä.
[quote author="Vierailija" time="28.09.2014 klo 10:34"]
Pekonihan oikea oppisesti paistetaan uunissa. Niin tyhmä kysymys
[/quote]
oikeaoppisesti kirjoitetaan yhteen. Niin tyhmä vastaus
bacon strips
bacon strips
bacon strips
Tottakai, tulee hyvää vähemmällä käryllä :)
Esimerkiksi hotellin aamiaispekoni paistetaan uunissa, tulee hyvää ja rapeaa :)
Voi. Kannattaa laittaa pellille foliota/leivinpaperia, sen päälle (kevyesti öljytty) ritilä ja pekonit sitten siihen ritilälle. Tulee rapsakampia kun ne ei lillu rasvassa siinä pellillä.
niinku näin: http://www.realfoodallergyfree.com/wp-content/uploads/2011/12/Bacon-on-rack-in-oven.jpg
[quote author="Vierailija" time="28.09.2014 klo 10:54"]Esimerkiksi hotellin aamiaispekoni paistetaan uunissa, tulee hyvää ja rapeaa :)
[/quote]
No hotellilla ei saa hyvää ja rapeaa pekonia
[quote author="Vierailija" time="28.09.2014 klo 10:44"]
Tottakai, tulee hyvää vähemmällä käryllä :)
[/quote]
Ja huimalla sähkönkulutuksella. Ne pekonit ovat hellalla paistinpannulla paistettuina valmiita siinä vaiheessa, kun uuni vielä lämpenee. Ellei halua pilviä hipovaa sähkölaskua, kannattaa uuni lämmittää vain, jos, on enemmän kypsytettävää kerralla. Minäkin paistan tänään sämpylät, teen kahvikakun, laatikkoruoan ja lopuksi laitan vielä uuniin hautumaan uunipuuron. Se saa hautua loppuun sitten, kun kypsyminen on lähtenyt käyntiin, uunissa josta olen katkaissut lämmön pois.
[quote author="Vierailija" time="28.09.2014 klo 11:56"]
[quote author="Vierailija" time="28.09.2014 klo 10:44"]
Tottakai, tulee hyvää vähemmällä käryllä :)
[/quote]
Ja huimalla sähkönkulutuksella. Ne pekonit ovat hellalla paistinpannulla paistettuina valmiita siinä vaiheessa, kun uuni vielä lämpenee. Ellei halua pilviä hipovaa sähkölaskua, kannattaa uuni lämmittää vain, jos, on enemmän kypsytettävää kerralla. Minäkin paistan tänään sämpylät, teen kahvikakun, laatikkoruoan ja lopuksi laitan vielä uuniin hautumaan uunipuuron. Se saa hautua loppuun sitten, kun kypsyminen on lähtenyt käyntiin, uunissa josta olen katkaissut lämmön pois.
[/quote]
Onneksi en ole niin köyhä, että joutuisin miettimään uunin aiheuttamaa sähkönkulutusta.
[quote author="Vierailija" time="28.09.2014 klo 10:32"]
tai siis varmaan voi, mutta tuleeko rapeaa ja hyvää? Asteet? Aika?
Uusavuton kiittää etukäteen
[/quote]
190 astetta, 15 minuuttia, aluminipaperin päällä.
Pekonihan oikea oppisesti paistetaan uunissa. Niin tyhmä kysymys