Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko pekonia paistaa uunissa?

Vierailija
28.09.2014 |

tai siis varmaan voi, mutta tuleeko rapeaa ja hyvää? Asteet? Aika?

Uusavuton kiittää etukäteen

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
28.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pekonihan oikea oppisesti paistetaan uunissa. Niin tyhmä kysymys

Vierailija
2/13 |
28.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulee hyvää. 200 astetta; 15 minsaa, käännä puolivälissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
28.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="28.09.2014 klo 10:34"]

Pekonihan oikea oppisesti paistetaan uunissa. Niin tyhmä kysymys

[/quote]

oikeaoppisesti kirjoitetaan yhteen. Niin tyhmä vastaus

Vierailija
4/13 |
28.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

bacon strips
bacon strips
bacon strips

Vierailija
5/13 |
28.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tottakai, tulee hyvää vähemmällä käryllä :)

Vierailija
6/13 |
28.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Esimerkiksi hotellin aamiaispekoni paistetaan uunissa, tulee hyvää ja rapeaa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
28.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi. Kannattaa laittaa pellille foliota/leivinpaperia, sen päälle (kevyesti öljytty) ritilä ja pekonit sitten siihen ritilälle. Tulee rapsakampia kun ne ei lillu rasvassa siinä pellillä. 

niinku näin: http://www.realfoodallergyfree.com/wp-content/uploads/2011/12/Bacon-on-rack-in-oven.jpg

Vierailija
8/13 |
28.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mkten uunissa voi paistaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
28.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="28.09.2014 klo 10:54"]Esimerkiksi hotellin aamiaispekoni paistetaan uunissa, tulee hyvää ja rapeaa :)
[/quote]

No hotellilla ei saa hyvää ja rapeaa pekonia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
28.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="28.09.2014 klo 10:44"]

Tottakai, tulee hyvää vähemmällä käryllä :)

[/quote]

Ja huimalla sähkönkulutuksella. Ne pekonit ovat hellalla paistinpannulla paistettuina valmiita siinä vaiheessa, kun uuni vielä lämpenee. Ellei halua pilviä hipovaa sähkölaskua, kannattaa uuni lämmittää vain, jos, on enemmän kypsytettävää kerralla. Minäkin paistan tänään sämpylät, teen kahvikakun, laatikkoruoan ja lopuksi laitan vielä uuniin hautumaan uunipuuron. Se saa hautua loppuun sitten, kun kypsyminen on lähtenyt käyntiin, uunissa josta olen katkaissut lämmön pois.

Vierailija
12/13 |
28.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="28.09.2014 klo 11:56"]

[quote author="Vierailija" time="28.09.2014 klo 10:44"]

Tottakai, tulee hyvää vähemmällä käryllä :)

[/quote]

Ja huimalla sähkönkulutuksella. Ne pekonit ovat hellalla paistinpannulla paistettuina valmiita siinä vaiheessa, kun uuni vielä lämpenee. Ellei halua pilviä hipovaa sähkölaskua, kannattaa uuni lämmittää vain, jos, on enemmän kypsytettävää kerralla. Minäkin paistan tänään sämpylät, teen kahvikakun, laatikkoruoan ja lopuksi laitan vielä uuniin hautumaan uunipuuron. Se saa hautua loppuun sitten, kun kypsyminen on lähtenyt käyntiin, uunissa josta olen katkaissut lämmön pois.

[/quote]

Onneksi en ole niin köyhä, että joutuisin miettimään uunin aiheuttamaa sähkönkulutusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
28.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="28.09.2014 klo 10:32"]

tai siis varmaan voi, mutta tuleeko rapeaa ja hyvää? Asteet? Aika?

Uusavuton kiittää etukäteen

[/quote]

190 astetta, 15 minuuttia, aluminipaperin päällä.

https://www.google.fi/search?q=bacon+in+oven&biw=1067&bih=486&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=XdEnVKLOMMqM7Aa6nYG4BQ&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kaksi kaksi