Miksi hotelliaamismunat ovat aina niin kovia, että niillä voisi muurata talon? Kuka tuollaisista kivimunista oikeasti pitää?
Kommentit (12)
Hotellissa on aamiaisvuorossa niin vähän henkilökuntaa, että pitää keittää munia iso kattilallinen kerralla, eikä siinä välttämättä ehdi koko ajan vieressä seista ja kytätä valmistumisaikaa. Jotain kolmen minsan munia pitäisi keittää vain muutama kerralla ja olla yhtenään viemässä tarjoilupöytään uusia, sillä nehän on kamalia kun jäähtyvät.
Minä! Minä pidän kovista munista. 12 minuuttia on ihan hyvä. Pysyy kivoina napakoina viipaleina leivän päällä.
12 minuuttia on liian vähän. Puoli tuntia on sopiva, ja jos noihin ei hampaat pysty, kannattaa hakea paikka palvelutalosta, sen verran on jo kuluneet hampaat.
Vierailija kirjoitti:
12 minuuttia on liian vähän. Puoli tuntia on sopiva, ja jos noihin ei hampaat pysty, kannattaa hakea paikka palvelutalosta, sen verran on jo kuluneet hampaat.
45 minuuttia on pisin aika, mitä on vahingossa tullut munia keiteltyä, ja vielä hampaat pystyi.
Vierailija kirjoitti:
Hotellissa on aamiaisvuorossa niin vähän henkilökuntaa, että pitää keittää munia iso kattilallinen kerralla, eikä siinä välttämättä ehdi koko ajan vieressä seista ja kytätä valmistumisaikaa. Jotain kolmen minsan munia pitäisi keittää vain muutama kerralla ja olla yhtenään viemässä tarjoilupöytään uusia, sillä nehän on kamalia kun jäähtyvät.
Höpsö :) ei me brekukokit kattilassa munia keitetä vaan höyrykaapissa isossa pakissa
Vierailija kirjoitti:
Hotellissa on aamiaisvuorossa niin vähän henkilökuntaa, että pitää keittää munia iso kattilallinen kerralla, eikä siinä välttämättä ehdi koko ajan vieressä seista ja kytätä valmistumisaikaa. Jotain kolmen minsan munia pitäisi keittää vain muutama kerralla ja olla yhtenään viemässä tarjoilupöytään uusia, sillä nehän on kamalia kun jäähtyvät.
HUUTONAURUA 😂
.
Nyt tuli niin asiantunteva kommentti että ei paremmasta väliä!
Heitin tuon 12 minuuttia aloituksessa hatusta, itse keitä 3-4min.
Saattavat olla yhtä hyvin 25 min betonimunia.
Jostain olen lukenut, että kovettunut keltuainen ei ole terveellistä.
Ap
Munat on kovia koska niillä on kivikuoret. Poista kuoret ensin ja sisus on pehmeämpää.
Vierailija kirjoitti:
Kova muna, paras muna. Löysälle Iso Ei-Ei.
Löysempikin käy, mutta vain jos on BBC.
Vierailija kirjoitti:
Heitin tuon 12 minuuttia aloituksessa hatusta, itse keitä 3-4min.
Saattavat olla yhtä hyvin 25 min betonimunia.
Jostain olen lukenut, että kovettunut keltuainen ei ole terveellistä.
Ap
Minä taas olen jostain lukenut, että lännessä on itä.
Hyvä vain että ovat kovia, esiin turskahtava keltuainen vie minulta ruokahalun.
Kova muna, paras muna. Löysälle Iso Ei-Ei.