✪ Maustamatonta broilerinfileetä
Kommentit (24)
[quote author="Vierailija" time="06.09.2014 klo 20:07"]
Kanat uunivuokaan ja purkki kevyttä ruokakermaa päälle, sekä mausteet ja loraus hujanaa :) lisukkeeksi höyrytettyjä porkkanaa, parsakaalia ja kukkakaalia nam :)
[/quote]Ihme fiksaatio laitta ruokaan kermaa. Ällöttävä ajatus
[quote author="Vierailija" time="06.09.2014 klo 20:10"]Lisää ✪
[/quote]
Risottoa. Kanat pannulle ja riisit kattilaan. Lopussa lisää jotain kasviksia mukaan (pakastevihannekset, paprikaa, ananasta...)
[quote author="Vierailija" time="06.09.2014 klo 20:13"]Risottoa. Kanat pannulle ja riisit kattilaan. Lopussa lisää jotain kasviksia mukaan (pakastevihannekset, paprikaa, ananasta...)
[/quote]hyi yök!
Nuo ihmeelliset ap:nteeskentelyviestit eivät
ole minun kirjoittamiani ✪
[quote author="Vierailija" time="06.09.2014 klo 20:10"]Lisää ✪
[/quote]
Nuiji fileet tasaisen ohuiksi ja mausta haluamallasi tavalla. Kuivat mausteet painellaan lihan pintaan, ohuet fileet paistuvat muutamassa minuutissa. Lisukkeena ihan mita haluat, vihanneksia tai vaikka maustettua riisia. Kaikki tulee nopeasti hellalla, ei tarvitse uunia lammittaa.
Suomalaisilla on outo tapa sotkea kaikki ainekset samaan vuokaan ja kermaa ja juustoa paalle. Usein menee paaruoka ja jalkiruokakin samaan astiaan kun sotketaan mukaan ananasta. En parhaalla tahdollanikaan voi suollaista mossoa kutsua ruoaksi.
[quote author="Vierailija" time="06.09.2014 klo 20:07"]
Kanat uunivuokaan ja purkki kevyttä ruokakermaa päälle, sekä mausteet ja loraus hujanaa :) lisukkeeksi höyrytettyjä porkkanaa, parsakaalia ja kukkakaalia nam :)
[/quote]
Kermassa lilluvaa kanaa ja vielä hunajalla makeutettua. Yööörrrghh.
[quote author="Vierailija" time="06.09.2014 klo 20:13"]
Risottoa. Kanat pannulle ja riisit kattilaan. Lopussa lisää jotain kasviksia mukaan (pakastevihannekset, paprikaa, ananasta...)
[/quote]Onks tää sitä riisi-kana-kasvismössöä, jota jotkut juntit kehtaa kutsua risotoksi?
Paistinpannuun vähän öljyä, fileiden päälle suolaa ja pippuria, paita fileet ja viereen salaatti.. öljypohjainen kastike salaatille (öljyä, valkosipulia, sitruunanmehua ja vaikka tippa hunajaa). Ton kevyempää ei oo..
Lautaselle tai pakastepussiin öljyä ja mausteita (pippuri, cayanne/chilijauhe, juustokumina), pyöräytä fileet siinä ja paista pannulla. Lisäöljyä ei tarvitse. Kaveriksi höyrytettyjä tai pannulla paistettuja vihreitä papuja ja kesäkurpitsasta kuorimaveitsellä tehtyjä suikaleita. Pannulla tai uunissa voi paahtaa lisäksi kaveriksi kirsikkatomaatteja. Lisää kaikkeen ruokaan suola vasta lautasella, niin sitä tarvitsee laittaa vähemmän - ei kerrytä nestettä yhtä paljon.
Tee maustamattomasta jugurtista tai kermaviilistä kastike koko setille: hunajaa, valkosipulia, punasipulia, suolaa, pippuria, valkoista balsamicoa.
[quote author="Vierailija" time="06.09.2014 klo 20:07"]
Kanat uunivuokaan ja purkki kevyttä ruokakermaa päälle, sekä mausteet ja loraus hujanaa :) lisukkeeksi höyrytettyjä porkkanaa, parsakaalia ja kukkakaalia nam :)
[/quote]
ei ollut kyse kanasta
Kanat uunivuokaan ja purkki kevyttä ruokakermaa päälle, sekä mausteet ja loraus hujanaa :) lisukkeeksi höyrytettyjä porkkanaa, parsakaalia ja kukkakaalia nam :)