Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jaa paras keittoreseptisi!

Vierailija
04.09.2014 |

Tarvitsen vinkkejä ensi viikon ruokalistaan. Erityisesti keitot kiinnostavat. Helppoudesta pisteet.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
04.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakastepinaattia pussillinen
Puoli litraa maitoa
Puoli litraa vettä
Margariinia
Vehnäjauhoa

Margariini ja jauhot kattilaan, sitten vesi ja maito ja pinaatit. Keitto on valmis, vielä munaa kehiin niin hyvä on.

Vierailija
2/6 |
04.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaoin sen jo tänään erääseen ketjuun mutta kopioin tännekin: 

Suht nopea: Valmistus 30 min. 

Kannattaa tehdä tuplana, tämä on nimittäin HYVÄÄ! 

Juustoinen maissikeitto: 

1 silputtu sipuli
25g voita
3rkl vehnäjauhoja
5dl kanalientä (kuutiosta) 
75g sulatejuustoa (Tuliko hamstrattua Putinin sulatejuustoja? ;)
2 dl maitoa
1 tlk( 340g) säilöttyjä maissijyvitä TAI 1 pakkaus (200g) pakastemaissia
suolaa
valkopippuria
1dl kermaa
100g Kypsää broileria tai kinkku kuutioita

Ohje: 
Pehmitä silputtu sipuli rasvassa kattilassa. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja anna kiehahtaa rasvassa. Lisää hyvin sekoittaen kanaliemi ja paloiteltu sulatejuusto. Kuumenna hämmennellen kunnes juusto sulaa. Lisää maito + tölkkimaissi. Jos käytät pakastemaissia, lisää se kattilaan jäisenä ja lisää maidon määrää noin 3dl:aan. Anna keiton hautua noin 10 min, mausta suolalla ja pippurilla ja höystä lopuksi kermalla. 

Jaa keitto annoskulhoihin ja ripota jokaiseen vähän kinkkua tai broileria. Tarjoa lisänä paahdettua leipää tai patonkia. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
04.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="04.09.2014 klo 19:55"]

Jaoin sen jo tänään erääseen ketjuun mutta kopioin tännekin: 

Suht nopea: Valmistus 30 min. 

Kannattaa tehdä tuplana, tämä on nimittäin HYVÄÄ! 

Juustoinen maissikeitto: 

1 silputtu sipuli
25g voita
3rkl vehnäjauhoja
5dl kanalientä (kuutiosta) 
75g sulatejuustoa (Tuliko hamstrattua Putinin sulatejuustoja? ;)
2 dl maitoa
1 tlk( 340g) säilöttyjä maissijyvitä TAI 1 pakkaus (200g) pakastemaissia
suolaa
valkopippuria
1dl kermaa
100g Kypsää broileria tai kinkku kuutioita

Ohje: 
Pehmitä silputtu sipuli rasvassa kattilassa. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja anna kiehahtaa rasvassa. Lisää hyvin sekoittaen kanaliemi ja paloiteltu sulatejuusto. Kuumenna hämmennellen kunnes juusto sulaa. Lisää maito + tölkkimaissi. Jos käytät pakastemaissia, lisää se kattilaan jäisenä ja lisää maidon määrää noin 3dl:aan. Anna keiton hautua noin 10 min, mausta suolalla ja pippurilla ja höystä lopuksi kermalla. 

Jaa keitto annoskulhoihin ja ripota jokaiseen vähän kinkkua tai broileria. Tarjoa lisänä paahdettua leipää tai patonkia. 

[/quote] Millä tuon sulatejuuston voisi korvata? Olisiko ideoita?

Vierailija
4/6 |
04.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vettä, punajuurta pilkottuna, vähän punaviinietikkaa, suolaa ja pippuria.

Keitetään kunnes punajuuret ovat pehmeitä, soseutetaan, ja lisätään vähän kermaa. Lisäksi vuodenjuustoa tai aurajuustoa. 

Vierailija
5/6 |
04.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parsaa (kukka) ja jauhoisia perunoita keitellään sipulin kera. Vesi talteen ja sauvasekoittimella muusiksi, laimenna vedellä, lisää tlk kermaa ja Koskenlaskija viherpippuria sekaan ja lämmitä, kunnes sulaa. Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Vierailija
6/6 |
04.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tomaatti-papukeitto. Etsi tuolla hakusanalla. Löytyy Valion sivuilta.