Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

herkkutattien valmistus

Vierailija
03.09.2014 |

Keitetäänkö herkkutateista neste pois ennen käyttöä? Vai paistatteko voin kanssa nopeasti kuumalla pannulla?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
03.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haa, tätä juuri pari päivää sitten testasimme. Johtopäätös: sienistä tulee rapeampia kun ne paistaa nopeasti voissa kuumalla valurautapannulla. Nesteen pois kiehuttamista suositeltiin Hesarissa, mutta oman kokemuksen mukaan se saa sienet löllöytymään. Koostumus säilyy parempana nopealla paistolla.

ww

Vierailija
2/3 |
03.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meidän herkkutateista ei lähtenyt minkäänlaista nestettä kun niitä yritin keitellä. Laitoin sitten vaan voit, sipulit, pippurin ja suolan perään ja hyvää tuli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
03.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

No kun olen esim kantarellien kanssa tottunut veden haihduttamaan. Tein tatteija samalla tavalla ja tuli jotenkin ikävän limaisen löllöjä. Kokeilen seuraavaksi paistaa nopsaan voissa kuumalla pannulla. Ap