Edessäni on hesen iso mega-ateria :)
Kommentit (40)
http://www.hesburger.fi/tuotteet/kampanjat/anguspihvi_hampurilainen
Anguspihvi: 100 % angusnaudanpihviliha. Valmistaja: OSI Food Solutions, Itävalta. Lihan alkuperämaa: Saksa.
Grillimauste: suola (56 %), mausteet (cayenne, juustokumina, paprika, sipuli, valkosipuli, kurkuma, oregano), dekstroosi, aromit, maltodekstriini. Valmistaja: Lihel Oy, Saue Production OU, Viro.
Juustosiivu: cheddarjuusto (53 %), vesi, voi, rasvaton maitojauhe, juusto, maitoproteiini, sulatesuolat (E331, E339), suola, värit (beta-karoteeni, paprikauute), paakkuuntumisenestoaine (aurinkonkukkalesitiini). Pastöroitu. Laktoosia 0,5 g/viipale. Valmistaja: Schreiber Foods Europe GmbH, Saksa.
Ketsuppi: vesi, tomaattipyree, sokeri, etikka, mineraalisuola (natriumkloridi, kaliumkloridi, magnesiumsulfaatti, lysiinihydrokloridi), sakeuttamisaine (asetyloituditärkkelysfosfaatti), ketsuppiaromi. Valmistaja: Hes Pro Finland Oy, Suomi.
Paprikamajoneesi: rypsiöljy, pastöroitu munamassa, säilötty paprika-kurkkuseos (paprika, kurkku, sipuli,suola, muunnettu perunatärkkelys, stabilointiaine (kalsiumkloridi), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), vesi, mausteseos (mineraalisuola (suola, kaliumkloridi, magnesiumsulfaatti, lysiinihydrokloridi), aromivahvenne (natriumglutamaatti), glukoosi, hydrolysoitu kasvisproteiini (maissi), mausteet (juustokumina, paprika, valkosipuli, cayenne, oregano, sipuli, kurkuma), hiivauute), etikka. Valmistaja: Hes Pro Finland, Suomi.
Pihvitomaatti: pesty ja siivutettu tomaatti. Alkuperämaa vaihtelee satokausittain.
Punasipuli: tuore punasipuli. Valmistaja: Vehviläinen, Suomi. Alkuperämaa: Suomi/Hollanti.
Salaatti: pesty ja leikattu jäävuorisalaatti. Pakkaaja: Hes Pro Finland Oy, Suomi. Alkuperämaa vaihtelee satokausittain.
Sämpylä: vehnäjauho, vesi, sokeri, rapsiöljy, hiiva, hapantaikinajauhe, suola, emulgointiaine (E471), jauhonparanne (E300), entsyymi. Päällyste: mannasuurimo. Saattaa sisältää pieniä määriä seesaminsiemeniä ja unikonsiemeniä. Valmistaja: Lantmännen Unibake, Norja.
Sinappi: vesi, sinappi (sokeri, sinapinsiemen, etikka, rypsiöljy, viinietikka, suola, säilöntäaine (E211), chili), vehnäjauho, sinappijauhe. Valmistaja: Hes Pro Finland Oy, Suomi.
Tosiaan ketsuppi on suomalaista.
[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 16:48"]
en ymmärrä ihmisiä, jotka syövät ja juovat moista paskaa
ja syöttävät ja juottavat sitä lapsilleenkin
[/quote]
Toivottavasti ymmärrys on parempaa muissa asioissa. Ettei mene elämä aivan vaikeaksi.
[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 16:49"]
Hyvä huomenna sulla on ripuli kun syöt sitä ULKOMAALAISTA namia antibioottilihaa, hahaa!
[/quote]
Ei siitä mitään ripulia saa. Mutta suomalaisista lihoista en olisi niin varma. On joskus niin karmean makuista jauhelihaa vaikka ihan tuoretta.
[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 19:14"]
[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 16:49"]
Hyvä huomenna sulla on ripuli kun syöt sitä ULKOMAALAISTA namia antibioottilihaa, hahaa!
[/quote]
Ei siitä mitään ripulia saa. Mutta suomalaisista lihoista en olisi niin varma. On joskus niin karmean makuista jauhelihaa vaikka ihan tuoretta.
[/quote]
Oleppa kuukausi syömattä eineksiä ja hesepullia, syöt vain kotitekoista sitten menet vaikka tonne heseen, tavara lentää ja olo onkun krapulassa olis.
[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 19:00"]http://www.hesburger.fi/tuotteet/hampurilaiset/megahampurilainen
Pihvi: 100 % naudanlihapihvi. Valmistaja: Kaivon Liha Kaunismaa Oy, Suomi. Naudanlihan alkuperämaa: Suomi/Tanska.[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 17:51"]Itse huonovatsaisena syön viikoittain Hesen megahampurilaisen. Liha on 100%:sta naudanlihaa ja kotimaista. Namm, vatsa toimii hyvin, ikää 51-vuotta,että näillä jaksaa.
[/quote]
http://www.hesburger.fi/tuotteet/hampurilaiset/megahampurilainen
Pihvi: 100 % naudanlihapihvi. Valmistaja: Kaivon Liha Kaunismaa Oy, Suomi. Naudanlihan alkuperämaa: Suomi/Tanska.
[/quote]
Miksi alapeukut? Liha tulee Tanskasta jos suomalaista ei ole saatavilla, joten mistä sitä tiedät koska siellä on suomalainen lehmä välissä ja koska tanskalainen?
[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 19:00"]
http://www.hesburger.fi/tuotteet/hampurilaiset/megahampurilainen Pihvi: 100 % naudanlihapihvi. Valmistaja: Kaivon Liha Kaunismaa Oy, Suomi. Naudanlihan alkuperämaa: Suomi/Tanska.[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 17:51"]Itse huonovatsaisena syön viikoittain Hesen megahampurilaisen. Liha on 100%:sta naudanlihaa ja kotimaista. Namm, vatsa toimii hyvin, ikää 51-vuotta,että näillä jaksaa. [/quote] http://www.hesburger.fi/tuotteet/hampurilaiset/megahampurilainen Pihvi: 100 % naudanlihapihvi. Valmistaja: Kaivon Liha Kaunismaa Oy, Suomi. Naudanlihan alkuperämaa: Suomi/Tanska.
[/quote]
Entä sitten. Minä ostan useinkin jauhelihaa, joka ei ole suomalaista. Maistuu yleensä paremmalta. En tiedä missä kaasussa suomalaiset lihat säilytetään tai millä elukat ruokitaan, mutta kyllä on välillä lihat pahoja.
[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 19:13"]
[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 16:48"]
en ymmärrä ihmisiä, jotka syövät ja juovat moista paskaa
ja syöttävät ja juottavat sitä lapsilleenkin
[/quote]
Toivottavasti ymmärrys on parempaa muissa asioissa. Ettei mene elämä aivan vaikeaksi.
[/quote]
Lapset syö mitä niille syötetään, raukkaparat ovat vanhempiensa armoilla, joutuvat syömään kaltaistesi kanssa hirveää moskaa. Ei paljon kannata ihmetellä ylipaino ongelmia tai ainakaan sitä mistä se johtuu.
[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 19:05"]
Mikä on Anus Beef burger?!
[/quote]
Pakarat peräreiän ympärillä. Sen saa haluttaessa myös valuvalla majoneesivanalla.
[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 19:17"]
[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 19:14"]
[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 16:49"]
Hyvä huomenna sulla on ripuli kun syöt sitä ULKOMAALAISTA namia antibioottilihaa, hahaa!
[/quote]
Ei siitä mitään ripulia saa. Mutta suomalaisista lihoista en olisi niin varma. On joskus niin karmean makuista jauhelihaa vaikka ihan tuoretta.
[/quote]
Oleppa kuukausi syömattä eineksiä ja hesepullia, syöt vain kotitekoista sitten menet vaikka tonne heseen, tavara lentää ja olo onkun krapulassa olis.
[/quote]
Samaa mieltä se joka ei usko niin kannattaa kokeilla.
[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 19:17"]
[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 19:14"]
[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 16:49"]
Hyvä huomenna sulla on ripuli kun syöt sitä ULKOMAALAISTA namia antibioottilihaa, hahaa!
[/quote]
Ei siitä mitään ripulia saa. Mutta suomalaisista lihoista en olisi niin varma. On joskus niin karmean makuista jauhelihaa vaikka ihan tuoretta.
[/quote]
Oleppa kuukausi syömattä eineksiä ja hesepullia, syöt vain kotitekoista sitten menet vaikka tonne heseen, tavara lentää ja olo onkun krapulassa olis.
[/quote]
Pitää joskus kokeilla.
[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 19:19"]
[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 19:13"]
[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 16:48"]
en ymmärrä ihmisiä, jotka syövät ja juovat moista paskaa
ja syöttävät ja juottavat sitä lapsilleenkin
[/quote]
Toivottavasti ymmärrys on parempaa muissa asioissa. Ettei mene elämä aivan vaikeaksi.
[/quote]
Lapset syö mitä niille syötetään, raukkaparat ovat vanhempiensa armoilla, joutuvat syömään kaltaistesi kanssa hirveää moskaa. Ei paljon kannata ihmetellä ylipaino ongelmia tai ainakaan sitä mistä se johtuu.
[/quote]
Meillä lapset syövät aivan vapaaehtoisesti. Ei vain voi kovin usein, kun tulee kalliiksi. Ja kyllä minä ainakin ihmettelen ihan oikeasti välillä niitä lasten ylipaino ongelmia. Jotkut väittävät syyksi koulun liian hiilihydraattipitoista ruokavaliota. Toiset sitä, että lapset pidetään nälässä etteivät liho. Joten niillä on ikuinen nälkä ja syövät karkit ja herkut heti, kun pääsevät niihin käsiksi. Mielenkiintoinen ongelma.
Joku ihmetteli minkälaiset vatsat, kunpa tietäisinkin. Todellakin paska lentää hetken päästä.. Sama vaikutus mäkin ja pitserioitten rualla. Viimeksi kävin ravintolassa ja söin kanapastan. Ei mennyt kuin korkeintaan tunti, kun olin ripuloimassa rankasti. Itse tehdyllä rualla ei tuollaisia vaikutuksia ole. Ja kylässäkin ollessa normaalia kotiruokaa syödessä ei mitään tule.. Joten pakko pitää boikotissa kaikki tuollaiset ruokapaikat, kun en kuitenkaan nauti siitä vesipaskasta jota saa muutaman minuutin välein käydä päästelemässä
Kateeksi käy. Aina kun käyn Suomessa syön ton megan. Ihana. Mieskin sanoo, että mega on se mitä kaikkein eniten Suomesta kaipaa, juuri tota megahampurilaista. Melkein kaksi vuotta sitten viimeeks ja kyllä tekis mieli!
Ranskikset ja limsat ei tosin innosta, joten en osta koskaan ateriaa.
[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 16:54"]Minkälaiset vatsat teillä oikein on, jos Hesen ruuasta paska lentää tunnin päästä?
[/quote]
just samaa mietin. Kovin herkät ja hienot suolet ja persreiät.
[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 17:51"]
Itse huonovatsaisena syön viikoittain Hesen megahampurilaisen. Liha on 100%:sta naudanlihaa ja kotimaista. Namm, vatsa toimii hyvin, ikää 51-vuotta,että näillä jaksaa.
[/quote]
HESBUSGERIN LIHA ON ULKOMAALAISTA ja se on fakta !!!
Ahhhhhh voi että kun tekis itekin mieli... <3 ei ehkä megaa, mut se agnus beef burger oli kans aika jees. :)
en ymmärrä ihmisiä, jotka syövät ja juovat moista paskaa
ja syöttävät ja juottavat sitä lapsilleenkin
http://www.hesburger.fi/tuotteet/hampurilaiset/megahampurilainen
Pihvi: 100 % naudanlihapihvi. Valmistaja: Kaivon Liha Kaunismaa Oy, Suomi. Naudanlihan alkuperämaa: Suomi/Tanska.[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 17:51"]Itse huonovatsaisena syön viikoittain Hesen megahampurilaisen. Liha on 100%:sta naudanlihaa ja kotimaista. Namm, vatsa toimii hyvin, ikää 51-vuotta,että näillä jaksaa.
[/quote]
http://www.hesburger.fi/tuotteet/hampurilaiset/megahampurilainen
Pihvi: 100 % naudanlihapihvi. Valmistaja: Kaivon Liha Kaunismaa Oy, Suomi. Naudanlihan alkuperämaa: Suomi/Tanska.