Onko ns. julkkiskokit yleensä ikäviä ihmisiä?
Aihinen
Alén
Björck
Sukula
Syrjänen
Välimäki
Näillä ainakin kelluu silmät keltaisessa nesteessä.
Kommentit (32)
Ainakin Kape ja Tomi ovat sosiaalisesti taitamattomia vaikka ruokaa osaavat tehdä.
En tiedä ikävistä, mutta hyvästä ruoasta eivät tiedä yhtään mitään, vai oletteko koskaan nähneet tarjoiltavana esim. paistettua poprillia ja keitetyt perunat voisulan kera, siinä on kulinarismin huippu.
Eikä tarvitse olla edes julkkis. Kokit yleensäkin ovat melko ikäviä ihmisiä, toisaalta onhan se kokin työkin aika vittumaista.
Kai sitä jonkinlainen asshole pitää olla tuolla tasolla.
Vierailija kirjoitti:
En tiedä ikävistä, mutta hyvästä ruoasta eivät tiedä yhtään mitään, vai oletteko koskaan nähneet tarjoiltavana esim. paistettua poprillia ja keitetyt perunat voisulan kera, siinä on kulinarismin huippu.
Mikä on poprilli?
Aihinen on lisäksi ruma, mutta ei kuitenkaan ole ottanut leimoja nahkaansa.
Nainenkin voi olla epämiellyttävä kokki, kuten se Kokkisota-ohjelman Linnea Vihonen. En pärjäisi päivääkään tuon kanssa.
Alen vaikuttaa ihan hyvältä tyypiltä.
Vierailija kirjoitti:
Eikä tarvitse olla edes julkkis. Kokit yleensäkin ovat melko ikäviä ihmisiä, toisaalta onhan se kokin työkin aika vittumaista.
Keittiö on sellainen paikka, ettei kohteliaisuuksiin ole aikaa, eikä tilaa. Jokainen ravintola-alalla työskentelevä tietää tämän ja ymmärtää, ettei kiireessä tiuskitut vastaukset ja käskyt ole henkilökohtaista kettuilua.
Kokin työssä pitää ajatella itse, ennakoida, miettiä ainekset, hankkia ne ja tehdä työjärjestys ja aikataulutus joka on usein minuuttipeliä. Monta ruokaa tulossa samaan aikaan, rajoitetusti paistolevyjä ja uuneja käytössä. Siksi sanotaan "mitä useampi kokki sen pahempi soppa" koska siihen on paha mennä sekaantumaan ja silloin kokista tulee veemäinen, kun häntä häiritään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eikä tarvitse olla edes julkkis. Kokit yleensäkin ovat melko ikäviä ihmisiä, toisaalta onhan se kokin työkin aika vittumaista.
Keittiö on sellainen paikka, ettei kohteliaisuuksiin ole aikaa, eikä tilaa. Jokainen ravintola-alalla työskentelevä tietää tämän ja ymmärtää, ettei kiireessä tiuskitut vastaukset ja käskyt ole henkilökohtaista kettuilua.
Kohteliaisuuksia ei tarvitse ladella, mutta ihmismäinen käytös olisi suotavaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eikä tarvitse olla edes julkkis. Kokit yleensäkin ovat melko ikäviä ihmisiä, toisaalta onhan se kokin työkin aika vittumaista.
Keittiö on sellainen paikka, ettei kohteliaisuuksiin ole aikaa, eikä tilaa. Jokainen ravintola-alalla työskentelevä tietää tämän ja ymmärtää, ettei kiireessä tiuskitut vastaukset ja käskyt ole henkilökohtaista kettuilua.
Kohteliaisuuksia ei tarvitse ladella, mutta ihmismäinen käytös olisi suotavaa.
Onko sinulla kokemusta muusta?
Aihinen ja Alen tuosta listasta ne joiden julkisuuskuva on positiivinen, muista en tykkää.
Kaikkein vastenmielisin on Björck joka pillastui ravintolansa saamasta arvostelusta niin että unohti käytöstavat tyystin.
Vierailija kirjoitti:
Ainakin Kape ja Tomi ovat sosiaalisesti taitamattomia vaikka ruokaa osaavat tehdä.
Kapehan on todella mukava, aina tervehtii kun ollaan käyty hänen ravintolassaan syömässä, kerran vastasi puhelimeenkin ja otti varauksen. Minusta ainakin vaikuttaa tosi mukavalta, juttelee henkilökunnan kanssa mukavia ruokaa tehdessään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eikä tarvitse olla edes julkkis. Kokit yleensäkin ovat melko ikäviä ihmisiä, toisaalta onhan se kokin työkin aika vittumaista.
Keittiö on sellainen paikka, ettei kohteliaisuuksiin ole aikaa, eikä tilaa. Jokainen ravintola-alalla työskentelevä tietää tämän ja ymmärtää, ettei kiireessä tiuskitut vastaukset ja käskyt ole henkilökohtaista kettuilua.
Ei, ne keittiökrvät on paskoja kaikille.
Tosin on myös toista ääripäätä, asiallisia ja johtamiskykyisiä ihmisiä.
Kaikki ovat hyviä tyyppejä. Kyllä jollakin on aiheet aamusta keksiä haukkumisen kohteet. Ette tosiaankaan tunne heitä normi elämässä. Jopa näöstä alennutte haukkumaan, puhumattakaan taidoista. Hävetkää jos osaatte. Antakaa tuntemattomien yksityihenkilöiden olla.
Vierailija kirjoitti:
Kaikki ovat hyviä tyyppejä. Kyllä jollakin on aiheet aamusta keksiä haukkumisen kohteet. Ette tosiaankaan tunne heitä normi elämässä. Jopa näöstä alennutte haukkumaan, puhumattakaan taidoista. Hävetkää jos osaatte. Antakaa tuntemattomien yksityihenkilöiden olla.
Puolestaloukkaantuja ratsastaa jälleen.
Eiköhän tatskat käsivarsissa kerro aika paljon myös luonteesta.
Hehehehe loskatvittusilmille hehehehe😂
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eikä tarvitse olla edes julkkis. Kokit yleensäkin ovat melko ikäviä ihmisiä, toisaalta onhan se kokin työkin aika vittumaista.
Keittiö on sellainen paikka, ettei kohteliaisuuksiin ole aikaa, eikä tilaa. Jokainen ravintola-alalla työskentelevä tietää tämän ja ymmärtää, ettei kiireessä tiuskitut vastaukset ja käskyt ole henkilökohtaista kettuilua.
Kohteliaisuuksia ei tarvitse ladella, mutta ihmismäinen käytös olisi suotavaa.
Onko sinulla kokemusta muusta?
On.
No päästäkseen huipulle kokin pitää olla sekä työhullu sekä narsisti. Jonkun verran kusta pitää päässä virrata, jotta voi johtaa keittiötä.