Sokos-hotelleissa yöpyneet, miksi se aamiaisen munakokkeli on sellaista vetistä ja mautonta lillulöllöä?
Kommentit (19)
Tätä kannattaisi varmaan tiedustella keittiön henkilökunnalta.
Saman olen huomannut, enkä ole viitsinyt edes maistaa:(
Koska se tehdään valmiista teollisesta jauhesekoituksesta, eikä tuoreista kananmunista.
Pakastettua -> sulatettua -> vetistä?
Hotelliaamiaisilla yleensäkin määrä korvaa laadun. Ilmeisesti suurin osa asiakkaista syö mielummin valtavan määrän kuraa kuin pienen määrän laadukasta.
Varmaan pakastettua, tai keittämällä valmistettu. Hyi.
Vierailija kirjoitti:
Koska se tehdään valmiista teollisesta jauhesekoituksesta, eikä tuoreista kananmunista.
Jaa, tuo on siis syynä. Helppohan se jauhetta on veteen sekoittaa.
Sitä samaa tukusta hankittua massaa se on kaikissa hotelleissa lähes poikkeuksetta.
Keitetyt kananmunatkin on niitä putkimunia, eivät yksittäisiä.
Millainen tuon "massan" ainesosaluettelo on?
Kun kyseessä on s-ryhmä, niin kaikki on pakastettua puolivalmista. Mutta kunhan saa poonusta.
Laittakaa nyt joku se ainesosaluettelo niin näkee kannattaako tuota enää ikinä syödä.
Vierailija kirjoitti:
Kun kyseessä on s-ryhmä, niin kaikki on pakastettua puolivalmista. Mutta kunhan saa poonusta.
No tuskin hedelmät ja kaurapuuro on.
Vierailija kirjoitti:
Laittakaa nyt joku se ainesosaluettelo niin näkee kannattaako tuota enää ikinä syödä.
No ei kannata, jos aitoa ruokaa haluaa.
Sokos hotelli Ilveksessä sai aamiaisella paistettuja munia tai munakkaan arkiaamuisin, kun siellä oli erikseen henkilö niitä paistamassa aamiaisella. Hänelle vain sanoi, kumman haluaa.
Toivottavasti sama systeemi jatkuu, kun Ilveksen remppa on valmis ja hotelli avaa jälleen ovensa.
Muuten Sokos hotelleissa aamaisiet on samanlaisia joka puolella. Aluekohtaisia pikku bonuksia toki on.
Vierailija kirjoitti:
Laittakaa nyt joku se ainesosaluettelo niin näkee kannattaako tuota enää ikinä syödä.
Se on suunnilleen sama kuin pussimuusissa, mutta vaihda peruna muniin.
Eli 20 lisäainetta? Jotain halvinta pjaskaa kasvirasvaöljyä (palmu- jne)?
Jaa-a, söin juuri Havenin kokkelia ja aika hyvää oli.
Miksi menet sinne Sokos/Scandic -linjalle?
Eikö kysymys pitäisi esittää vetisen lillun tekijälle, eikä muille vieraille?