Mitä hyvää karkeista ruisjauhoista? Ulkomamma toivoo apuja.
Kaapissa on siis suuri aarre, puoli pussia (n. 7dl) karkeita ruisjauhoja. Kalliilla hankittu tänne kaukomaille :D
Karjalanpiirakoista ei tullut kovin hyviä koska jauho on sitä karkeaa sorttia, mitä tekisimme lopusta?
Näkkileipää? Löytyisikö kokeiltua reseptiä? (Googlaamalla löytyy vaikka mitä, mutta kaipaan itse kokeiltuja vinkkejä)
Kiitos!
Kommentit (5)
Lisää jauhon sekaan hieman vehnäjauhoja ja suolaa, paneroi siinä kalafileitä ja paista pannulla voissa.
Ne karkit popsit sellaisenaan, ruisjauhot sopivat vaikka paneroimiseen.
[quote author="Vierailija" time="19.07.2014 klo 17:25"]Ruisruutuja. Googlaa ohje.
[/quote] ja siis monta kertaa on tehty noita, kannattaa syödä samana päivänä. Helppoja ja nopeita tehdä.
Keitä ruispuuroa, ja käytä osa pienten kalojen paneeraamiseen. Mikä kala muistuttaisi muikkua tai ahventa, onhan siellä paistamiseen oikeaa voita?