Maustatko höyryttämällä kypsentämäsi broilerin
Kommentit (17)
En höyrytä, mutta kyllä broileri pitää maustaa ennen kypsennystä :)
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:31"]
En höyrytä, mutta kyllä broileri pitää maustaa ennen kypsennystä :)
[/quote]
Pitää?! Miksi?!
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:31"]
En höyrytä, mutta kyllä broileri pitää maustaa ennen kypsennystä :)
[/quote]
Eikö esim. suola poitsta lihasta nesteitä?
Jaa-a, minun käsittääkseni broileri, kuten kaikki liha maustetaan yleensä ennen kypsennystä. Siitä tulee maukkaampaa kun mausteet vetäytyvät hetken ja kypsentäessä imeytyvät lisää. Toki grillaamisessa taitaa olla jotenkin eri lailla, kun löträtään kastikkeiden kanssa, en tiedä.
Voihan sen maustaa jälkikäteenkin mutta herkullisempi tapa on etukäteen. Tosin höyrytyksestä en tiedä mitään joten voin olla väärässäkin, järki ja kokemus nyt vaan sanoo että ennen. 3
Ettekö höyryttäjät pelkää salmonellaa?
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:44"]
Ettekö höyryttäjät pelkää salmonellaa?
[/quote]
kyllä salmonella kuolisi höyryssä, jos sitä suomalaisessa broilerissa joskus olisi.
en kyllä höyrytä broileria, jokseenkin kammottava ajatus noin muuten.
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:44"]
Ettekö höyryttäjät pelkää salmonellaa?
[/quote]
En pelkää. Jos kaikkia ruuan uhkia pelkäisi, ei sitä uskaltasi mitään syödäkään.
Ensin höyrytän ilman mitään mausteita. Sitten jäähdytän, pilkon ja marinoin. Saa istua marinadissa vaikka pari päivää jääkaapissa. Sitten sen voi joko syödä tai jatkaa valmistusta esimerkiksi kevyellä grillauksella.
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:46"]
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:44"]
Ettekö höyryttäjät pelkää salmonellaa?
[/quote]
En pelkää. Jos kaikkia ruuan uhkia pelkäisi, ei sitä uskaltasi mitään syödäkään.
[/quote]
No ainakin broileri olisi hyvä jättääkin pois, löytyy riskittömämpiäkin ruokia ja terveellisempiä.
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:51"]
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:46"]
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:44"]
Ettekö höyryttäjät pelkää salmonellaa?
[/quote]
En pelkää. Jos kaikkia ruuan uhkia pelkäisi, ei sitä uskaltasi mitään syödäkään.
[/quote]
No ainakin broileri olisi hyvä jättääkin pois, löytyy riskittömämpiäkin ruokia ja terveellisempiä.
[/quote]
Riskittömämpiä??? Mitä niissä muka on vaarana?
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:51"]
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:46"]
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:44"]
Ettekö höyryttäjät pelkää salmonellaa?
[/quote]
En pelkää. Jos kaikkia ruuan uhkia pelkäisi, ei sitä uskaltasi mitään syödäkään.
[/quote]
No ainakin broileri olisi hyvä jättääkin pois, löytyy riskittömämpiäkin ruokia ja terveellisempiä.
[/quote]
Liha aiheuttaa syöpää, maitotuotteidenkin eläinrasva tukkii suonet ja aiheuttaa syöpää. Kasvisten aiheuttamat norovirukset...hohhoijaa...
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 12:01"]
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:51"]
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:46"]
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:44"]
Ettekö höyryttäjät pelkää salmonellaa?
[/quote]
En pelkää. Jos kaikkia ruuan uhkia pelkäisi, ei sitä uskaltasi mitään syödäkään.
[/quote]
No ainakin broileri olisi hyvä jättääkin pois, löytyy riskittömämpiäkin ruokia ja terveellisempiä.
[/quote]
Liha aiheuttaa syöpää, maitotuotteidenkin eläinrasva tukkii suonet ja aiheuttaa syöpää. Kasvisten aiheuttamat norovirukset...hohhoijaa...
[/quote]
En ole koskaan kuullut kasviproteiinilähteiden (linssit, pavut) aiheuttamista norovirusepidemioista. Kasviksia taas myös sekasyöjän olisi välttämätöntä syödä runsaasti. Tosin kasvikset eivät edes kuulu tähän asiaan, koska tietenkään kukaan ei korvaa broileria kasviksilla, vaan kasviproteiinilähteillä.
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 12:07"]
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 12:01"]
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:51"]
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:46"]
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:44"]
Ettekö höyryttäjät pelkää salmonellaa?
[/quote]
En pelkää. Jos kaikkia ruuan uhkia pelkäisi, ei sitä uskaltasi mitään syödäkään.
[/quote]
No ainakin broileri olisi hyvä jättääkin pois, löytyy riskittömämpiäkin ruokia ja terveellisempiä.
[/quote]
Liha aiheuttaa syöpää, maitotuotteidenkin eläinrasva tukkii suonet ja aiheuttaa syöpää. Kasvisten aiheuttamat norovirukset...hohhoijaa...
[/quote]
En ole koskaan kuullut kasviproteiinilähteiden (linssit, pavut) aiheuttamista norovirusepidemioista. Kasviksia taas myös sekasyöjän olisi välttämätöntä syödä runsaasti. Tosin kasvikset eivät edes kuulu tähän asiaan, koska tietenkään kukaan ei korvaa broileria kasviksilla, vaan kasviproteiinilähteillä.
[/quote]
Lektiniin suolistoa tuhoava vaikutus??? Fytaattien mineraalien imeytymistä estävä vaikutus??? Tuollainen ruokien riskien ajattelu ei johda kuin harhaan, kun ei syö "roskaruokaa" syö terveellisemmin.
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:51"]
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:46"]
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:44"]
Ettekö höyryttäjät pelkää salmonellaa?
[/quote]
En pelkää. Jos kaikkia ruuan uhkia pelkäisi, ei sitä uskaltasi mitään syödäkään.
[/quote]
No ainakin broileri olisi hyvä jättääkin pois, löytyy riskittömämpiäkin ruokia ja terveellisempiä.
[/quote]
Minkä tutkimuslaitoksen promotio propagandan uhri sinä olet?! Tutkitaan välimerenruokavalion terveellisyyttä. Syökää te normaalisti, luetaan epäterveellisesti ja syökää te välimerenruokaa niin nähdään kuinka terveellistä se on.
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 12:20"]
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 12:07"]
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 12:01"]
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:51"]
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:46"]
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:44"]
Ettekö höyryttäjät pelkää salmonellaa?
[/quote]
En pelkää. Jos kaikkia ruuan uhkia pelkäisi, ei sitä uskaltasi mitään syödäkään.
[/quote]
No ainakin broileri olisi hyvä jättääkin pois, löytyy riskittömämpiäkin ruokia ja terveellisempiä.
[/quote]
Liha aiheuttaa syöpää, maitotuotteidenkin eläinrasva tukkii suonet ja aiheuttaa syöpää. Kasvisten aiheuttamat norovirukset...hohhoijaa...
[/quote]
En ole koskaan kuullut kasviproteiinilähteiden (linssit, pavut) aiheuttamista norovirusepidemioista. Kasviksia taas myös sekasyöjän olisi välttämätöntä syödä runsaasti. Tosin kasvikset eivät edes kuulu tähän asiaan, koska tietenkään kukaan ei korvaa broileria kasviksilla, vaan kasviproteiinilähteillä.
[/quote]
Lektiniin suolistoa tuhoava vaikutus??? Fytaattien mineraalien imeytymistä estävä vaikutus??? Tuollainen ruokien riskien ajattelu ei johda kuin harhaan, kun ei syö "roskaruokaa" syö terveellisemmin.
[/quote]
On fiksua ajatella kokonaisuutta. Kokonaisuutena kasvisruokavalio on terveellisin:
http://www.nhs.uk/news/2013/06June/Pages/Vegetarian-diet-linked-to-longer-lifespan.aspx
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 12:25"]
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:51"]
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:46"]
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:44"]
Ettekö höyryttäjät pelkää salmonellaa?
[/quote]
En pelkää. Jos kaikkia ruuan uhkia pelkäisi, ei sitä uskaltasi mitään syödäkään.
[/quote]
No ainakin broileri olisi hyvä jättääkin pois, löytyy riskittömämpiäkin ruokia ja terveellisempiä.
[/quote]
Minkä tutkimuslaitoksen promotio propagandan uhri sinä olet?! Tutkitaan välimerenruokavalion terveellisyyttä. Syökää te normaalisti, luetaan epäterveellisesti ja syökää te välimerenruokaa niin nähdään kuinka terveellistä se on.
[/quote]
Mieluummin tutkimuslaitoksen kuin lihantuottajien etujärjestön propaganda.
Jälkeen.