Tein jälleen kerran kuuluisaa liha-makaroonilaatikkoani. On muuten hyvää!!
Täytyy myöntää, että missään, ikinä, koskaan, en ole syönyt niin hyvää makaroonilaatikkoa, kuin omatekemäni ;)
On hyvää!!
Kommentit (58)
Perinteinen makaroniloota on parasta.
Onko se tehty lastensuojeluviranomaisten hyväksymällä tavalla, eli makaroni ja liha asetellaan vuokaan kerroksittain, eli missään nimessä ei saa aineksia sekoittaa keskenään tai tulevat hakemaan lapset huostaan?!
Parasta minäkin teen sen kerran kun teen kerran vuodessa sitä höttöä". Mulla täytyy olla Heinzin ketsuppia.
Jos siinä on munamaitoa, ei voi olla hyvää. *puist*
Paketti koskenlaskijaa on ainakin pakko olla tai ei maistu miltään :)
No ei ole maine tänne kiirinyt, lieköhän niin kuuluisa kun kuvittelet?
[quote author="Vierailija" time="15.07.2014 klo 18:40"]
Täytyy myöntää, että missään, ikinä, koskaan, en ole syönyt niin hyvää makaroonilaatikkoa, kuin omatekemäni ;)
On hyvää!!
[/quote]
Nyt olet alfa kuin vittu.
En käytä maitoa ollenkaan, mutta kunnon kermaa kylläkin, sekä kananmunia. Sitten tietysti mausteita, jotka tekevät lopullisen silauksen ;) Juustoakin löytyy.
-ap-
Jaa, en ole kylläkään kuullut makaronilaatikostasi. Missä piireissä on kuuluisa?
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:32"]
En käytä maitoa ollenkaan, mutta kunnon kermaa kylläkin, sekä kananmunia. Sitten tietysti mausteita, jotka tekevät lopullisen silauksen ;) Juustoakin löytyy.
-ap-
No ei se sitten ole OIKEAA makaryynilooraa. Aidossa ja alkuperäisessä ei ole juuston muruakaan. Mausteina on suolaa (paljon) ja valkopippuria (vähän). Vain niin siitä tule ankeudessaan ja mauttomuudessaan aitosuomalainen mättö.
Miksi Suomessa on alettu kutsua kaikkia uunissa tehtyjä pastaruokia makaronilaatikoksi? Ihan hiljattain näin "levymakaronilaatikon" ohjeen. Lasagnesta oli kyse.
[/quote]
Laitan juuston kuorrutteeksi, en sekaan ;)
-ap-
Onko tuo laatikko samanlainen maankuulu kuin monet suomalaiset maailmankuulut muusikot ym. joita kukaan ei tunne Suomen ulkopuolella. Eli sinun lootasi on tunnettua oman perhee, korkeintaan suvun keskuudessa. Sorry piruili, mutta en malttanut heittää.
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:32"]
En käytä maitoa ollenkaan, mutta kunnon kermaa kylläkin, sekä kananmunia. Sitten tietysti mausteita, jotka tekevät lopullisen silauksen ;) Juustoakin löytyy.
-ap-
[/quote]
Jos tekee noin epäterveellistä ruokaa (makaronia, lihaa, kermaa, munia, juustoa) eikö voisi saman tien tehdä jotain oikeaa herkkua, kuten sisäfilepihvejä ja kermaperunoita?
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:32"]En käytä maitoa ollenkaan, mutta kunnon kermaa kylläkin, sekä kananmunia. Sitten tietysti mausteita, jotka tekevät lopullisen silauksen ;) Juustoakin löytyy.
-ap-
[/quote]
Yök.
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:32"]
En käytä maitoa ollenkaan, mutta kunnon kermaa kylläkin, sekä kananmunia. Sitten tietysti mausteita, jotka tekevät lopullisen silauksen ;) Juustoakin löytyy.
-ap-
[/quote]
Yh, muistan vieläkin lapsuudesta sen hyytyneen kananmunamassan ulkomuodon ja maun *oks*
[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 11:38"]
Laitan juuston kuorrutteeksi, en sekaan ;)
-ap-
[/quote]
Juustokuorrute, yöööööööööööööööök
No, kylläpäs olikin kummalliset tarveaineet! Heh. Kaikkihan käyttävät makaronilaatikkoon noita samoja aineksia.
Mitä, käykö mun isä vauvapalstalla?? Terve iskä, sun makaroonilaatikko on oikeesti maailman parasta!