Grillimakkarassa ärsyttää ne kuoret
Kommentit (11)
Vieläkö niitä makkarapihvejä on? Samaa tavaraa eri muodossa?
Itse tykkään että on kuoret ja ne on paistettu hiiltyneiksi.
Kuoret on just se paras juttu niissä kun ne on hyvin hiiltyneet. Nam.
Osta kuorettomia grillimakkaroita.
https://www.google.com/search?sxsrf=ALeKk03QdkbxlKbWCb2FkZm6x5j__t3pqQ:…
Syötkö heikkolaatuisia tuotteita, esim jotain juustomakkaraa?
Kuorin makkarankuoret, inhoan niitä. Eli samoilla linjoilla Ap:n kanssa.
Viiltelen makkarani kauniisti ristiin rastiin tai "käpysuomuja", grillaan hitaasti miedolla lämmöllä, en polta mustaksi, eli maltan odottaa juuri sopivaa hiillosta. Olenkin nainen, en hätähousu "grillimestari"-mies.
Syököön käristynyttä, palanutta suolta ja sisältä kylmää makkaraa ne, joille se maistuu, se on makuasia.
Snellmanin kuoreton Iivari on paras grillimakkara!
Taidanpa laittaa Kivikylän Huiluntuhdin uuniin,on muuten kuoreton ja tosi hyvää🤗
Muaki ärsyttää ne kuoret jos ne on muovia.
Ne pitää kärventää kunnolla, muuten jää sitkeiksi. Onneks on myös paljon kuorettomia vaihtoehtoja, kuten esim. Huiluntuhti grillimakkaran kuoreton versio <3