Alumiinifolion käytöstä kysymys
Onko vaarallista jos folio tummenee? Tein karjalanpaistin lasivuokaan jonka peitin foliolla kun ruoka oli valmis ja pyödällä että ruoka pysyisi lämpimänä kun koko perhe ei ollut samaan aikaan syömässä. Ihmettelin kun folio tummui, voiko karjalanpaistia vielä syödä vai voiko foliosta liueta jotain ruokaan kun se tummui? Folio ei koskettanut ruokaan kun lasivuoka oli syvä ja folio oli vuoan päällä.
Kommentit (12)
Kaikki on ihan ok. Paistista tarttui rasvaa alumiinipinnalle, mikä ei haittaa mitään.
Tummunut folio ei haittaa. Siitä ei liukene mitään mihinkään.
Taisi olla niin että happamat aineet voivat liuottaa jotain mutten tiedä kuinka paljon? Eipä tuo tummuminen.
Mieti säilykepurkkeja. Mitä niistä liukenee säilykkeisiin?
Pään ympäri kun vedät muutaman kierroksen niin johan helpottaa.
Foliota pään ympärille vaan ja eiku syömään!
Miettikääpä sitä, että jos 5g-säteily tummentaa alumiinin, että mitä se tekee suojaamattomille aivoille.
Vierailija kirjoitti:
Miettikääpä sitä, että jos 5g-säteily tummentaa alumiinin, että mitä se tekee suojaamattomille aivoille.
Tuohan tarkoittaa sitä, että foliohattu voi sulaa päähän.
Ei kai siinä, jos oli lasia. Mutta teräsastian kanssa taitaa olla huonompi juttu.
Pitkään jatkunut alumiinin käyttö tekee reikiä siihen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miettikääpä sitä, että jos 5g-säteily tummentaa alumiinin, että mitä se tekee suojaamattomille aivoille.
Tuohan tarkoittaa sitä, että foliohattu voi sulaa päähän.
siksi se pitää laittaa nykyään suppositoriona.
Vierailija kirjoitti:
Pitkään jatkunut alumiinin käyttö tekee reikiä siihen.
karjalanpaistiin?
Eikö kukaan tiedä?