Teen juusto-kurkku-paprika voileivän. Mihin järjestykseen laitan?
Kommentit (22)
Juusto eka, sit kurkut ja lopuksi paprika.
Voihan noi kaikki haudata juuston allekin. Ei se makuun vaikuta.
Minun mielestäni juusto alle ja sitten paprika ja kurkku vuorottelevat limittäin.
"Oikea" järjestys otsikossasi.
Toista ja kolmattakin "koulukuntaa" edustavia ihmisiä löytyy.
Ja vatsassa kaikki menee sekaisin, joten oman mielen ja esteettisen silmän mukaan.
Jätä juusto pois niin tulee raikkaampi voileipä.
tätä järjestystä on muistaakseni jossain tutkittu ja kyllä se vaikuttaa makuun, ainakin psyykkisellä tasolla.
Pehmeään leipään laitan levitettä ja paprikasiivut heti siihen, levite toimii liimana eikä paprikasiivut tipu. Kurkut päälimmäiseksi, juustohöylällä kun tekee lintit, tulee ohkasia eivätkä tipu kun vähän takertuvat toisiinsa.
Ei tämä järjestykseni mikään nätti ole, mutta eipä sitä kovinkaan moni joudu katselemaankaan :)
Vierailija kirjoitti:
Jätä juusto pois niin tulee raikkaampi voileipä.
Tuorejuusto takaa aina raikkaan voileivän!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jätä juusto pois niin tulee raikkaampi voileipä.
Tuorejuusto takaa aina raikkaan voileivän!
Raikkaassa voileivässä ei ole maitoa. Vegelevitettä ja pelkkiä vihanneksia. Avot.
Peppi Pitkätossulla oli muistaakseni vinkkejä voileipien syöntiin ja niiden päällysteiden järjestykseen.
Tee niinkuin mieheni tekee: kurkku ja paprika ensin ja juusto päälle. Pysyy kuulemma kasassa paremmin.
Alimmaiseksi voi, sitten juusto, sitten kurkku ja paprika.
Vierailija kirjoitti:
Alimmaiseksi voi, sitten juusto, sitten kurkku ja paprika.
Voi taivas.
Somekansako ei osaa edes voileipää valmistaa, ja sitten ulvotaan, kuinka tyhmiä ja ajasta tietämättömiä on boomerit ymv. ?
Voi hyvä tavaton, syökää se leipänne ihan miten tykkäätte, eiköhän aika opeta pikku hiljaa, miten kannattaa leivän päällisetkin latoa. Miksiköhän tätä ei tarvinnut koskaan edelliselle sukupolvelle opettaa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Alimmaiseksi voi, sitten juusto, sitten kurkku ja paprika.
Voi taivas.
Somekansako ei osaa edes voileipää valmistaa, ja sitten ulvotaan, kuinka tyhmiä ja ajasta tietämättömiä on boomerit ymv. ?
Voi hyvä tavaton, syökää se leipänne ihan miten tykkäätte, eiköhän aika opeta pikku hiljaa, miten kannattaa leivän päällisetkin latoa. Miksiköhän tätä ei tarvinnut koskaan edelliselle sukupolvelle opettaa?
mmmmmmmmmmmm...... älä jaksa. Tiedät ettei tätä opetusmielessä kysytty.
Juusto alle, sokerisuolattu kurkku päälle. Paprika biojätteisiin.
Jätetään se paprika pois. Närästää. Vaihdetaan tilalle raikkaita salaatin lehtiä.
Järjestys: tattarileipä, sipaus oivariinia, juusto, kurkku ja salaatti.
Miten pehmittää kovakuorinen leipä? Sellainen jossa sisus on pehmeä mutta kuori kivikova? Sitä kun puree niin päällysteet tippuu huithiiteen.
Vierailija kirjoitti:
"Oikea" järjestys otsikossasi.
Toista ja kolmattakin "koulukuntaa" edustavia ihmisiä löytyy.
Ja vatsassa kaikki menee sekaisin, joten oman mielen ja esteettisen silmän mukaan.
Ohis, mutta tuosta "vatsassa kaikki menee sekaisin" sanonnasta tulee mieleen exä. Esim. kun hän oli juonut piimää ja jättänyt sen lasin huuhtelematta tiskipöydälle, se oli siihen kuivahtanut ja aamulla joi siitä tyytyväisenä mehua kun "kaikki menee vatsassa sekaisin". Ja huuhtelemattomalta hernekeittolautaselta aamulla puurot naamariin samalla selityksellä.
ensin leipä..sittten juusto..makkara tms..sitten kurkku ja lopuksi paprika ja päälle persiljanlehti..varsi..lopuks suuhun ja namii
Juusto alin, sitten kurkku, sitten paprika.