Mitä on ruokosokeri? Reseptiin tarvitaan sitä.
käykö tavallinen valkoinen tai ruskea sokeri? vai mitä se on?
Kommentit (8)
Mä ostin ruokosokeria kun ei ollut kallista mutta se oli ihan valkoista!!!
Ruoka onnistui silti.
Ap
se ruokosokeri on ohjeessa erilaisen maun vuoksi, jos on vain 2 rkl eli ei pelkkään makeuttamniseen.
http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/ruoka/mita_eroa_sokereissa_on
Sokeriruo'osta valmistettua sokeria. Hieman tummempaa kuin juurikkaasta valmistettu valkoinen. Luulisi, että tav. valkoinen käy.
Ihan samaa ainetta se sitten on, kun on liennut nesteeseen. Väri tosin on tummempi kuin tavallisella sokerilla.
Kiitos, ehkä mun ei sitten tarvitse ostaa sitä. Katsompa kaupassa onko se kallista. Jos on niin korvaan sen tavallisella valkoisella sokerilla! Sitä tulee kuitenkin vain 2 rkl.
Kiitos! :)
Ap
Ja helpompi oli tulla täältä kysymään, kuin naputella sana "ruokosokeri" googleen?
Ei ole kyllä sama asia kuin valkoinen sokeri, mutta sen voi kuitenkin korvata valkoisella.
Mitäs se fakiiri, eiku fariinisokeri sitten on?