voinko juoda "vanhaa" kahvia?
Eli keitin kahvia la, en juonut kaikkea ja pannuun jäi pari kuppia.
voinko juoda ne ilman pelkoa mahataudista?
En jaksa/kerkee keittää uutta
Kommentit (21)
No hei se on pelkkää vettä, eihän se miksikään mene paitsi maku saattanut vähän kärsiä.
Juo vaan. Pahaahan se on, mutta en minä ainakaan mitään tautia ole vanhasta kahvista koskaan saanut.
Tässä ajassa olisit EHTINYT jos olisit viitsinyt keittää uuden kahvin. Mutta hyvin voi mikrossa lämmittää vanhan, on tuota tehty meilläkin.. Sitten kun on sellainen vaalea hyhmä kahvin pinnalla, niin älä enää juo... :)
[quote author="Vierailija" time="30.06.2014 klo 10:05"]Tässä ajassa olisit EHTINYT jos olisit viitsinyt keittää uuden kahvin. Mutta hyvin voi mikrossa lämmittää vanhan, on tuota tehty meilläkin.. Sitten kun on sellainen vaalea hyhmä kahvin pinnalla, niin älä enää juo... :)[/quote]
No en olis. Meni ehkä 10 sek kun aloituksrn tein, kone oli jo auki jne
En joisi ihan vain siksi et se on aika kammottavan makuista
[quote author="Vierailija" time="30.06.2014 klo 10:03"]
No hei se on pelkkää vettä, eihän se miksikään mene paitsi maku saattanut vähän kärsiä.
[/quote]
Kannattaa tehdä joskus testi, jätä seisomaan pitkäksi aikaa vettä ja kahvia vastaaviin pannuihin ja katso kumpi homehtuu ensin.
[quote author="Vierailija" time="30.06.2014 klo 10:08"]
[quote author="Vierailija" time="30.06.2014 klo 10:05"]Tässä ajassa olisit EHTINYT jos olisit viitsinyt keittää uuden kahvin. Mutta hyvin voi mikrossa lämmittää vanhan, on tuota tehty meilläkin.. Sitten kun on sellainen vaalea hyhmä kahvin pinnalla, niin älä enää juo... :)[/quote]
No en olis. Meni ehkä 10 sek kun aloituksrn tein, kone oli jo auki jne
[/quote]
Niin mutta ennenku sulle vastattiin ja luit siitä...
Edellisen päivän iltakahveja saatan juoda seuraavana aamuna, mutta kyllä sekin jo pahalta maistuu. Hyh.
Kyl siinä hiikko menee ennenku home kelluu. Mutta aika laiskalta kuulostaa.
[quote author="Vierailija" time="30.06.2014 klo 10:18"]
Kyl siinä hiikko menee ennenku home kelluu. Mutta aika laiskalta kuulostaa.
[/quote]
Menee. Mutta se ei ole "vain vettä". Se siis pilaantuu vettä nopeammin ja tarjoaa mukavan kasvualustan kaikelle kivalle.
ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ MENE JUOMAAN, MUUTEN KOET KIVULIAAN KUOLEMAN !!!
Ennen vanahaan, ku porokahvia keitettihin, heitettiin se neste vaan vege, ja uutta vettä pannuun, niin säästyi böönät, ja ku se kiehu, niin vähän uutta kahvinporoa sekaan, hämmennys, ja eiku juomaan! Ja maistu kyllä ihan kahville!
Ei niitä jo keitettyjä poroja kyllä montaa päivää jemmattu, sit piti jo alottaa alusta, jos monta päivää jäi väliin! No, piti sitä välillä muutenki alusta alottaa, ku kohta ois ollu pannu täys vaan sitä böönäsakkaa ... heh!
vanhaa? Joskus aikanaan kun keittimessä ei ollut tota ajastin-sammutusta, niin jäi melkein koko pannullinen lämpö päällä jotain 8 tunniksi keittimeen. Lopputulos oli semmoista mämmiä jonka olisi varmaan voinut sivellä leivälle. Yksi kaveri uhkasi syödä senkin, mutta en antanut vaan keitin uutta :)
[quote author="Vierailija" time="30.06.2014 klo 10:12"][quote author="Vierailija" time="30.06.2014 klo 10:08"]
[quote author="Vierailija" time="30.06.2014 klo 10:05"]Tässä ajassa olisit EHTINYT jos olisit viitsinyt keittää uuden kahvin. Mutta hyvin voi mikrossa lämmittää vanhan, on tuota tehty meilläkin.. Sitten kun on sellainen vaalea hyhmä kahvin pinnalla, niin älä enää juo... :)[/quote]
No en olis. Meni ehkä 10 sek kun aloituksrn tein, kone oli jo auki jne
[/quote]
Niin mutta ennenku sulle vastattiin ja luit siitä...
[/quote]
Tein kaikkea muuta esim aamupalaa ja meikkasin. Nyttenkin istun pöntöllä
[quote author="Vierailija" time="30.06.2014 klo 10:44"]Tein kaikkea muuta esim aamupalaa ja meikkasin. Nyttenkin istun pöntöllä
[/quote]
Kahvinkeittoon menisi aktiivista työaikaa minuutti tai kaksi.
Vierailija kirjoitti:
ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ MENE JUOMAAN, MUUTEN KOET KIVULIAAN KUOLEMAN !!!
Etkä koe.
Ap, onko sulla vielä ne samat kahvit jäljellä? Kyllä ne vielä voi juoda.
Ei mikrokahvista mitään mahatautia saa :D Pahaa se kyllä on.
Tottakai voit