Ostatko koskaan KEIJOA kontulalaista olutta
Kommentit (7)
Ostin alkoholitonta Keijoa. Asun Kontulassa.
Heillä on vastenmielinen markkinointistrategia.
Tulee mieleen Helsingin Makkaratehtaan petosannokset, etenkin ne kalatuotteet. Lohiviettelys jossa vielä kehdattu laittaa joku kaupunginosan nimi tyyliin Töölö, Meilahti, Kamppi, Haaga jne.
Kalat on jostain Espanjasta, jalostus ja leikkaus Puolassa ja paketointi jossain Iisalmessa.
Mitä ihmeen tekemistä tuotteella on Helsingin kanssa?
Lähentelee petosta.
Kurttilan Finlaysonin nykyään markkinoimat Ainot ja Reinot valmistetaan muuten nykyään Italiassa, joku saattaa luulla niiden valmistuksen olevan Suomessa ja erehtyy ostamaan. Raaka-aineet ovat Kiinasta ja Bangladeshista.
Ja tuotteet rahdataan tänne tuhansien kilometrien päästä. Kotimaisuutta kerrakseen.
Pahan makuista tärkkelysolutta täysmallasoluen hinnalla.
Tarkoitat sitä Virossa tehtyä.