Millaisen marja/hedelmärahkan teette?
Itse teen rahkaan ja kermavaahtoon, sokeria ja marjat. Hyvältä maistuu.
Kommentit (11)
Flora Creme vanillaa tölkki, purkki rahkaa, pari banaania, säilykepersikoita ym. hedelmiä.
Vierailija kirjoitti:
Flora Creme vanillaa tölkki, purkki rahkaa, pari banaania, säilykepersikoita ym. hedelmiä.
Järkkyä!! No, kaikki ei terveydestä välitä.
Peesaan ap:tä. Marjoja hitosti pakkasessa ja kohtaa alkaa kypsyä lisää.
Syödään melkein joka päivä.
Mustikka, vadelma, puolukka ja lakkarahkaa, ei siis yhtä aikaa🙄🤗
Syön yleensä marjat marjoina. Joskus saatan laittaa jugurttia sekaan.
Laitan aina sekä kermavaahtoa, että rahkaa, sinne sitten joko marjoja tai hedelmiä sekaan + sokeria. Jälkiruokana tai herkkuna syön, ei ole tarkoituskaan olla kevyttä.
Vierailija kirjoitti:
Rahkaa, kermavaahtoa, marjoja
Äitini marjapakasteet ovat niin sokerisia, että lisää makeutta ei tarvita, mutta tuoreisiin marjoihin lisään karppisokeria, vähän kerrallaan, on niin makeaa.
Eton Mess muunnelma. Laitan marjoja ja marenkeja joukkoon.
Minusta kerma on liian tanakkaa tavaraa rahkalle. Loraus maitoa riittää ja joskus riittää ihan lusikalla pyöräyttäminen. Haluan rahkojen olevan niitä kevyitä herkkuja, eikä niiden keveyttä sotketa kermoilla. Kermaiset jälkiruoat ovat sitten erikseen, eikä silloin lasketa kaloreita ollenkaan.
Kuningatar on suosikkimaku. Vähän kermaa notkistamaa, mutta sitä ei tarvitse vaahdottaa. Vähän sokeria jos marjat on kirpeitä.
Hedelmärahka voi olla ihan vaan sellainen että siinä on ananasta eli ananasrahka. Kermavaahdon voi tehdä niin että sekoittaa maitorahkaa ja vispikermaa ja laittaa sokeria. Marjarahka voi olla tuoreista marjoista tai sitten voi laittaa marjajauheita.