Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Miten paistat kokonaisen broilerin uunissa? Vinkkejä ja ideoita?
14.06.2014 |
Hierotko broikun voilla tai öljyllä? Mitä mausteita? Lämpötila?
Luin justiinsa että tipua voi ensin keittää 10min niin tulee mehevämpi liha. Onko kukaan kokeillut?
Kommentit (5)
Nahkaan pieniä viiltoja, joihin yrtti-voi seosta. Uunissa ollessa välillä valelet voi-vesi-valkosipuli-seoksella.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2 kommentoi: tuo yrittivoijuttu kuulostaa kivalta
Googlaa kokonainen yrttibroileri uunissa. Nam!
Tunge peräreiästä sisään mausteet, valkosipulia ja sitruunalohkoja. Pintaan öljyä ja mausteita. Uuniin ja siinä se tipu on.
Alue: Aihe vapaa
Olen joskus ostanut sellaisen pintamaustetun broilerin. Olen pistänyt uunivuokaan ja alle riisiä + kasvislientä. Liemi pitää ehkä vähän kosteutta, joten liha ei kuivu niin paljoa. Noin 175-200 astetta on ollut ja joku puolisentoista tuntia, ehkä vähän yli.