Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten paistat kokonaisen broilerin uunissa? Vinkkejä ja ideoita?

Vierailija
14.06.2014 |

Hierotko broikun voilla tai öljyllä? Mitä mausteita? Lämpötila?

 

Luin justiinsa että tipua voi ensin keittää 10min niin tulee mehevämpi liha. Onko kukaan kokeillut?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
14.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen joskus ostanut sellaisen pintamaustetun broilerin. Olen pistänyt uunivuokaan ja alle riisiä + kasvislientä. Liemi pitää ehkä vähän kosteutta, joten liha ei kuivu niin paljoa. Noin 175-200 astetta on ollut ja joku puolisentoista tuntia, ehkä vähän yli.

Vierailija
2/5 |
14.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nahkaan pieniä viiltoja, joihin yrtti-voi seosta. Uunissa ollessa välillä valelet voi-vesi-valkosipuli-seoksella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
14.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

2 kommentoi: tuo yrittivoijuttu kuulostaa kivalta

Vierailija
4/5 |
14.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Googlaa kokonainen yrttibroileri uunissa. Nam!

Vierailija
5/5 |
14.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tunge peräreiästä sisään mausteet, valkosipulia ja sitruunalohkoja. Pintaan öljyä ja mausteita. Uuniin ja siinä se tipu on.