Lue keskustelun säännöt.
Miten paistat kokonaisen broilerin uunissa? Vinkkejä ja ideoita?
14.06.2014 |
Hierotko broikun voilla tai öljyllä? Mitä mausteita? Lämpötila?
Luin justiinsa että tipua voi ensin keittää 10min niin tulee mehevämpi liha. Onko kukaan kokeillut?
Kommentit (5)
Nahkaan pieniä viiltoja, joihin yrtti-voi seosta. Uunissa ollessa välillä valelet voi-vesi-valkosipuli-seoksella.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2 kommentoi: tuo yrittivoijuttu kuulostaa kivalta
Googlaa kokonainen yrttibroileri uunissa. Nam!
Tunge peräreiästä sisään mausteet, valkosipulia ja sitruunalohkoja. Pintaan öljyä ja mausteita. Uuniin ja siinä se tipu on.
Olen joskus ostanut sellaisen pintamaustetun broilerin. Olen pistänyt uunivuokaan ja alle riisiä + kasvislientä. Liemi pitää ehkä vähän kosteutta, joten liha ei kuivu niin paljoa. Noin 175-200 astetta on ollut ja joku puolisentoista tuntia, ehkä vähän yli.