Voiko letut paistaa oliiviöljyllä?
Kommentit (36)
Voi mutta en suosittele oliiviöljyn maun takia.
Voi, mutta itse en pidä silloin mausta
Extra virginillä (jolla ei muutenkaan pitäisi paistaa mitään) voi tulla aika reipas sivumaku lättyyn. Jos ei ole paistamiseen tarkoitettua oliiviöljyä, en suosittele.
Miksei. Raffinoitu varmaan paras tuohon, vaikka mennee se muullakin.
ei. Paistinpannulla paljon helpompi paistaa.
Voi ja margariinin ero letunpaistossa on se, että voilla paistaessa tulee lettuihin ruskeampi pinta.
Vierailija kirjoitti:
Voi ja margariinin ero letunpaistossa on se, että voilla paistaessa tulee lettuihin ruskeampi pinta.
Ja ennen kaikkea parempi maku
Miksei voi olla voin makuista oliiviöljyä???
Kyllä voi. Oliiviöljyn maku paistetussa tuotteessa on minimaalinen, kukaan huomaa eroa muuhun öljyyn.
Jos haluaa syödä transrasvoja niin mikäs siinä.
Riippuu oliiviöljystä ja mitä lettuja teet. Voimakas oliiviöljy voi olla outo jos syöt letut vaikka jonkin jälkiruoka moussen kanssa. Jos suolaisen kanssa syöt se maku voi jopa passata.
Vierailija kirjoitti:
Letut paistetaan aina voilla.
No ei siinä niin iso ero ole, onko käytetty margariinia vai voita.
Voiko paistaa voita oliiviöljyssä ja sitten lettuja oliiviöljyssä paistetussa voissa. Olisi terveellistä.
Vierailija kirjoitti:
Miksei voi olla voin makuista oliiviöljyä???
Miksi pitäisi olla, kun on olemassa tuote nimeltä voi.
No ei voi. Outo maku.