Onko se pippuripihvi oikeasti sen arvoinen?
Tyypillisesti perusravintolassa esim. kana- tai kalaruoan saa 20 eurolla, niin se vakiopippuripihvi on jotain 35 euroa.
Onko se mielestänne hintansa arvoinen?
Kommentit (55)
On. Sehän on naudan sisäfileestä valmistettu pihvi.
Ja aina se on myös tavallaan kokin mestarityö, sillä hyviä aineksia on paha kokinkaan pilata.
Joskus se on pistetty sinne vain "olemaan pihvivaihtoehtona", vaikkei pihvit ole välttämättä ravintolan bravuuri. En esimerkiksi tilaisi tex-mex ravintolassa pippuripihviä, mutta sitten taas espanjalaisessa pihviravintolassa todellakin tilaisin.
Opettelee paistamaan pihvit itse, niin saa nauttia niistä paljon halvemmalla. Itse lihahan ei niin kallista ole.
Ei todellakaan ja mielellään syön vaikka pastan tuon tilalla
Syön kerralla makarooni kuivapainoltaan 400 g. Hinta 0,25 € ja on sen arvoista.
Levillä myytiin lautasella kauhaisu perunamuusia, pari lusikkaa puolukkahilloa ja nökäre lihaa, 40€.
Oli kuulema poronkäristystä.
Kaupasta saa 35 eurolla 1,5 kiloa naudan sisäfilettä.
...Tosin eihän ravintolan pippuripihvi aina edes ole naudan sisäfilettä. Se voi olla mikä tahansa pihvi, jopa vain jauhelihapihvi.
35e ei ole paha hinta pääruuasta hyvässä ravintolassa. Se sisäfile maksaa kaupassakin monta kymppiä kilo.
Kun ajattelee että se on maitorotuisen lihaa 99% varmuudella, ja yleensä liian vähän aikaa riiputettua niin todella ylihintaista ja sitkeää. Liharotuisesta tuon hinnan voisi maksaakin jos riiputettua ja marmoroitunutta. Tämän vuoksi en suomessa pippuripihvejä koskaan tilaakaan vaan pysyttelen possussa.
Käyttäjä2108 kirjoitti:
Ihan ylihinnoitettu.
Köyhille kaikki on liian kallista.
Pippuripihvin voi tehdä paskasta lihasta, jopa pilaantuneesta, ja Pasihan syö ja vielä kehuu.
Miten sisäfile liittyy pippuriin?
Me paistetaan pihvit itse. Tulee parempaa kuin ravintolassa.
Vierailija kirjoitti:
Pippuripihvin voi tehdä paskasta lihasta, jopa pilaantuneesta, ja Pasihan syö ja vielä kehuu.
Etpä ole tainnut montaakaan naudanpihviä elämäsi aikana syödä
Jos pihvimaksaa ton, niin ei saa kana- tai kala-annostakaan alle kahden kympin.
Jossain on, jossain ei.