Jos arvostat ruuassa hyvää makua ja hyvää ravintopitoisuutta
niin miksi käytät ruuan valmistukseen keinotekoisia aineita?
Kommentit (21)
En käytä mitään keinotekoista.
Käytän liemikuutioita, kasvisrasvakermaa, margariinia, kevytjuustoa.
Vierailija kirjoitti:
Miksi luulet mun käyttävän niitä?
Suurin osa niitä käyttää. Eivät ehkä ymmärrä kuitenkaan käyttävänsä.
Miksi luulet mun valmistavan ruokani?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi luulet mun käyttävän niitä?
Suurin osa niitä käyttää. Eivät ehkä ymmärrä kuitenkaan käyttävänsä.
Jep. Olet maailman ainoa ihminen, joka tietää, mitä on aito ruoka ja joka on kiinnostunut siitä. Hassuja päiväunia joillakin.
En käytä. Liemifondi on ainoa mitä lisään joskus ja sitäkin löytyy monenlaisia versioita, ilman natriumglutamaattia tms lisäaineita. Eilen laitoin kastikkeeseen tosin itsetehdyn fondin (aikaisemmasta paistista ylijääneen kastikkeen) joten siinä ei ole todellakaan muuta kuin suolaa, yrttejä ja pippuria ja lihan omat mehut.
Tomaattipyrettä ja -murskaa käytän mutta jm teen senkin itse oman pihan tomaateista. Pyreessäkin on vain tomaattia. Ketsuppia en käytä.
Mikähän olisi se keinoaine mitä käytän??
Vierailija kirjoitti:
niin miksi käytät ruuan valmistukseen keinotekoisia aineita?
Mikäs keinotekoisissa aineissa on vikana? Luonnollisilla aineilla saa ihmiseltä nirrin pois yhtä helposti kuin keinotekoisilla.
Mä yritän miettiä mitä ruokia saa tehtyä ihan täysin luonnollista aineista. Jonkun salaatin tai juuresruuan minkä kesällä valmistan oman maan aineksista. Niissäkin kyllä tykkään käyttää usein jotain happoa, esim, viinietikoita . Joten eivät ihan täysin luonnollisia ole nekään.
Vierailija kirjoitti:
Mä yritän miettiä mitä ruokia saa tehtyä ihan täysin luonnollista aineista. Jonkun salaatin tai juuresruuan minkä kesällä valmistan oman maan aineksista. Niissäkin kyllä tykkään käyttää usein jotain happoa, esim, viinietikoita . Joten eivät ihan täysin luonnollisia ole nekään.
Kyllähän viinietikka on ihan luonnonaine, viinin/alkoholintuotannon sivutuote kuten balsamicokin.
Sensijaan maustetut öljyt harvemmin on luonnonaineita, niihin esim lisätään tryffeli- tai sitruunaesanssia makua antamaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mä yritän miettiä mitä ruokia saa tehtyä ihan täysin luonnollista aineista. Jonkun salaatin tai juuresruuan minkä kesällä valmistan oman maan aineksista. Niissäkin kyllä tykkään käyttää usein jotain happoa, esim, viinietikoita . Joten eivät ihan täysin luonnollisia ole nekään.
Kyllähän viinietikka on ihan luonnonaine, viinin/alkoholintuotannon sivutuote kuten balsamicokin.
Sensijaan maustetut öljyt harvemmin on luonnonaineita, niihin esim lisätään tryffeli- tai sitruunaesanssia makua antamaan.
Jep. ja kukapa nyt haluaa ruokaa ilman öljyjä. Ihan jo noin energian saamisenkin vuoksi se on tärkeää varsinkin kasvispitoisessa ruuassa
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi luulet mun käyttävän niitä?
Suurin osa niitä käyttää. Eivät ehkä ymmärrä kuitenkaan käyttävänsä.
Olisit ottanut ylös aloituksessa,mitä tarkoitat ,mitkä aineet on keinotekoisia.
Vierailija kirjoitti:
Mä yritän miettiä mitä ruokia saa tehtyä ihan täysin luonnollista aineista. Jonkun salaatin tai juuresruuan minkä kesällä valmistan oman maan aineksista. Niissäkin kyllä tykkään käyttää usein jotain happoa, esim, viinietikoita . Joten eivät ihan täysin luonnollisia ole nekään.
Siis sulla ei ole edes käsitystä, mikä on luonnollista ravintoa. Olet niin tottunut keinotekoiseen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mä yritän miettiä mitä ruokia saa tehtyä ihan täysin luonnollista aineista. Jonkun salaatin tai juuresruuan minkä kesällä valmistan oman maan aineksista. Niissäkin kyllä tykkään käyttää usein jotain happoa, esim, viinietikoita . Joten eivät ihan täysin luonnollisia ole nekään.
Kyllähän viinietikka on ihan luonnonaine, viinin/alkoholintuotannon sivutuote kuten balsamicokin.
Sensijaan maustetut öljyt harvemmin on luonnonaineita, niihin esim lisätään tryffeli- tai sitruunaesanssia makua antamaan.
Jep. ja kukapa nyt haluaa ruokaa ilman öljyjä. Ihan jo noin energian saamisenkin vuoksi se on tärkeää varsinkin kasvispitoisessa ruuassa
Ei siihen öljyä tarvita. Kasvikset tosiaan pitää syödä rasvan kanssa.
Mitä keinotekoisia aineita ei saisi käyttää ja miksi?
Käyttäjä2108 kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi luulet mun käyttävän niitä?
Suurin osa niitä käyttää. Eivät ehkä ymmärrä kuitenkaan käyttävänsä.
Olisit ottanut ylös aloituksessa,mitä tarkoitat ,mitkä aineet on keinotekoisia.
Suurin osa kauppojen tarjonnasta ja niitähän te käytätte.
Vierailija kirjoitti:
Mitä keinotekoisia aineita ei saisi käyttää ja miksi?
Ei niiden käyttöä kielletty ole.
Otan proteiinit enimmäkseen luonnonmukaisesta fitnesstukun herajauhosta, mutta siirryn allaskasvatettuun lihaan heti kun se tulee markkinoille.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä keinotekoisia aineita ei saisi käyttää ja miksi?
Ei niiden käyttöä kielletty ole.
Ap ei vaikuta ainekaan kannustavan, mutta toki tarkoitus on vain trollata.
Keinotekoinen on aina parempi ja terveellisempi, kuin jokin epämääräinen luonnontuote mitä ei ole ihmisravinnoksi suunniteltu.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mä yritän miettiä mitä ruokia saa tehtyä ihan täysin luonnollista aineista. Jonkun salaatin tai juuresruuan minkä kesällä valmistan oman maan aineksista. Niissäkin kyllä tykkään käyttää usein jotain happoa, esim, viinietikoita . Joten eivät ihan täysin luonnollisia ole nekään.
Kyllähän viinietikka on ihan luonnonaine, viinin/alkoholintuotannon sivutuote kuten balsamicokin.
Sensijaan maustetut öljyt harvemmin on luonnonaineita, niihin esim lisätään tryffeli- tai sitruunaesanssia makua antamaan.
Jep. ja kukapa nyt haluaa ruokaa ilman öljyjä. Ihan jo noin energian saamisenkin vuoksi se on tärkeää varsinkin kasvispitoisessa ruuassa
Ei siihen öljyä tarvita. Kasvikset tosiaan pitää syödä rasvan kanssa.
Millaista kastiketta suosittelet salaateille?
ja minkalainen ruokalista sulla on tälle päivälle ?
Ehkä sun antamasta ruokalistasta joku toinenkin saisi vähän vinkkiä ?
Miksi luulet mun käyttävän niitä?