Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
auttakaa avutonta: miten kannattaa sailyttaa mokkapaloja, enta muffinsseja? kun teen ne reilun vuorokautta ennen tarjoilua, jaakaapissako?
Kommentit (3)
ja leivinpaperia väliin ettei tartu kiinni toisiinsa. Otat sit vaan tarvittavan määrän paloja sulamaan ajoissa, älä sulata mikrossa!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jääkaappiin tiiviiseen muovirasiaan ja leivinpaperia väliin (jos useammassa kerroksessa) niin eivät palat tartu kiinni toisiinsa.
Alue: Aihe vapaa
Ja ota ajoissa sitten pois sieltä ennen tarjoilua, etteivät kovin kylmiä siinä vaiheessa enää ole! =)