Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Söisitkö pakastimessa ollutta 1,5 vuotta vanhaa naudan jauhelihaa?

Vierailija
26.03.2021 |

Jos siinä sulattaessa ei olisi mitään pilaantumisen merkkejä?

Kommentit (26)

Vierailija
1/26 |
26.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan varmasti. Juuri laitoin karitsaa joka oli ollu 2 vuotta pakastimessa ja oli niin suussa sulavaa että!

Vierailija
2/26 |
26.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vain, jos se on ennen pakastamista pesty kunnolla. Ja huuhdeltu hyvin !

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/26 |
26.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Söisin.

Monimutkaista ruokaa en välttämättä tekisi, vaan pippuria ja suolaa ja pannulla paisto. Siihen oheen sitten jotain.

Vierailija
4/26 |
26.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos muuta ruokaa ei ole, suositus on säilyttää lihaa max 9kk pakastimessa...

Vierailija
5/26 |
26.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jättäisin välistä. Joku itse metsästetty liha säilyy paremmin.

Vierailija
6/26 |
26.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Totta kai. Ne säilytysssuositukset pakastimessaon ihan typeriä, mitä vaan voi helposti syödä paljon pidempäänkin ilman että niissä on mitään vikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/26 |
26.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos muuta ruokaa ei ole, suositus on säilyttää lihaa max 9kk pakastimessa...

Aivan, tosin sekin on vain suositus.

Vierailija
8/26 |
26.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uuh..elät reunalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/26 |
26.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihminen on syönyt 10 000 vuotta Siperian ikiroudassa jäätyneenä ollutta mammutinlihaa ja kuulemma oli ihan hyvää.

Vierailija
10/26 |
26.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jos muuta ruokaa ei ole, suositus on säilyttää lihaa max 9kk pakastimessa...

Aivan, tosin sekin on vain suositus.

Se on 3-4kk lihalle tuo suositus. Ja vastaus aloitukseen: en söisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/26 |
26.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Totta kai. Ne säilytysssuositukset pakastimessaon ihan typeriä, mitä vaan voi helposti syödä paljon pidempäänkin ilman että niissä on mitään vikaa.

YouTubessa on videoita, jossa joku amerikkalainen syö jopa toisen maailmansodan aikaisia armeijan muona-annoksia. 80-luvun ateriat on perussettiä ja maistuu vielä hyvälle.

Vierailija
12/26 |
26.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jättäisin välistä. Joku itse metsästetty liha säilyy paremmin.

Ainakin hirviporukan jäljiltä asia voi olla aivan toisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/26 |
26.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

nauta= vanha lehmä en ikinä syö nähnyt muutaman kerran teurastettuna ruskeaa rasvaa YÖK YÖK sikaa vielä syön

Vierailija
14/26 |
26.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ihminen on syönyt 10 000 vuotta Siperian ikiroudassa jäätyneenä ollutta mammutinlihaa ja kuulemma oli ihan hyvää.

Ei siperiassa ole ihmisiä, ne on rysssiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/26 |
26.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko pakko syödä?

Vierailija
16/26 |
26.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En itsekkään heitä mielellään ruokaa roskikseen mutta noin kauan pakastimessa ollut liha taitasisi jäädä väliin. Ei terveyttään kuitenkaan halua riskeerata.

Vierailija
17/26 |
26.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos vakuumissa niin ihan hyvää on. Muuten pakattuna ei säily. Niissä pakastussuosituksissa ei ole otettu vakumointia huomioon, ovat niin vanhoja ohjeita.

Vierailija
18/26 |
26.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Söisin, ja lapsetkin söisivät. Possua/sikaa en söisi yli vuoden jälkeen, rasva alkaa maistua huonolle.

Mitään terveydellistä haittaa ei ole edes 5v pakastimessa lojuneessa lihassa, jos se ei ole sulanut välissä.

Nauta on niin vähärasvaista, että siinä tuskin on edes makuhaittoja 1,5v jälkeen. Samoin hirvi, lammas ja poro vähärasvaisina säilyvät ilman makuvirheitä pitkään.

Vierailija
19/26 |
26.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En itsekkään heitä mielellään ruokaa roskikseen mutta noin kauan pakastimessa ollut liha taitasisi jäädä väliin. Ei terveyttään kuitenkaan halua riskeerata.

Ei pakastetussa lihassa mitään terveysriskejä ole, makuhaittoja kyllä, mutta tuskin niitäkään jos vakumoitu.

Vierailija
20/26 |
26.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En söisi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kolme yhdeksän