Ananasta ruokaan, kyllä vai ei?
Kommentit (14)
Ei edes salaattiin. Liian vahva ja jälkiruokamainen maku. Vaikka broilerkiusauksessa luovuttaa nestettä niin että tulos on vesimössöä.
Salaattiin voisin laittaa. Lämmin ananas on kuitenkin kamalaa.
Ananiat ja kaalet on sopii hyvin makujensa kanssa yhteen.
Muistan, kun 80-luvulla syötiin possua ja ananasta. Ihan hirveää, en koskaan pitänyt siitä. Ananaksesta pidän kyllä tuoreena ja kylmänä, mutta en ruoan seassa. ap
Vierailija kirjoitti:
Pizzaan ehdottomasti
Ananas, kanapalat ja katkaravut ovat hyviä valintoja pizzan täytteiksi.
Ananas-naalipata on sikahyvää. Naaleja vaan saa harvemmin pyydettyä. Joskus laitan tilalle
saukkoa tai oravaa. Ananassaukko kuorrutettuna valkohomejuustolla ja jugurttikastiketta kyytipojaksi. Aaah.
Pitsaan käy ja salaattiin, mihinkään liharuokiin ei todellakaan sovi.
Vierailija kirjoitti:
Pizzaan ehdottomasti
Saat tunkea aunukseeni kokonaisen ananaksen ennemmin kuin laitat sitä pitsaani. Laita kuitenkin edes liukkaria. En pyydä paljoa mutta edes oikeasti sitä liukuvoidetta. Voin mä tankoon ripustaa ananas renkaita. Vähän ne kyllä siitä lohkeaa. Tätä ei kyllä olisi pitänyt paljastaa. Yksi tietää sen jutun.
Tonnikala, aurajuusto, ananas, sipuli pizza. NAM!
Riippuu ihan ruuasta. Joihinkin käy ja joihinkin ei.