Kysymys ruispaloista!
Onko muilla Fazerin ruispaloja syöneillä ollut leivän sisässä sellainen pieni musta "kivi"? Mulla on jo ainakin toinen kerta kun olen löytänyt leivästä sellaisen. Mikä mahtaa olla, pippuri? On kyllä mielestäni kovempi kuin pippuri eikä maistu miltään..
Kommentit (8)
Ainakin nykyiset ohuet on jokin salajuoni kun pitää syödä heti melkein kaikki tai sitten kuivuu käsiin ja uunin sytykkeeksi.
Eikö kellään muulla ole ollut vastaavaa vai onko vaan niin tylsä aihe? :D
On! Mulla halkes neljäs hammas ylhäältä vasemmalta, kun puraisin sellaiseen kovaa.
Semmoisen bongaan ehkä jok viidennestä pussista. En uskalla enää purra yksillä.
Mielestäni se on tavallista kovempi hyvä. Tuollaisia ei kyllä saisi olla. Harmittaa vieläkin se hampaan halneaminen. Siitä ei tuu kunnollista hammsta enää.
Vierailija kirjoitti:
Mielestäni se on tavallista kovempi hyvä. Tuollaisia ei kyllä saisi olla. Harmittaa vieläkin se hampaan halneaminen. Siitä ei tuu kunnollista hammsta enää.
*jyvä
Olisikohan mahdollisesti ruista? Tiedätkö mitä se on ja mistä tulee sekä kuinka se liittyy leipään nimeltä ruispalat?
Kuivettuneita rotan paskoja laarista.
Eikun ne ovatkin Vaasan ruispalat, eikä Fazerin! -ap