Kuulkaahan nyt, av:läiset. Suosittelitte minulle Ranch-sipsejä ja nyt ostin niitä suurin toivein. Mutta
eivät ne maistu paljon miltään! Piti olla cayenne-pippurin, paprikan ja valkosipulin makua, mutta oikeasti vain lievä, outo maku. Olen todella pettynyt. Samoilla kaloreilla olisin voinut ostaa Salt&vinegareita. Saa nähdä, meneekö Ranch-pussi roskiin. Ja syön sitten sipsejä harvoin, jos jotain kiinnostaa.
Kommentit (21)
Kokeile Oikia sipsin Sähäkkää Sabinaa tai Mustaa Melodya. Jälkimmäinen miedompi valkosipulinen, edeltävä oli just hyvän mausteinen muttei liian tulinen.
Vierailija kirjoitti:
Oisit ostanut pienen pussin ja hyviä ovat.
Minähän osti pienen pussin. 150 g, pienimmän, mitä on myynnissä. Ne maistuvat vähän jollekin oudolle saippualle. ap
Vierailija kirjoitti:
Kokeile Oikia sipsin Sähäkkää Sabinaa tai Mustaa Melodya. Jälkimmäinen miedompi valkosipulinen, edeltävä oli just hyvän mausteinen muttei liian tulinen.
Tiedänkin, että Oikia on hyvä merkki. Olen maistanut heidän Fiiniä Claireansa, eli sitä salt&vinegaria, josta pidän. Ja mukavan pieni pussi myös, 100g. ap
Onko ne niitä kierteisiä? Ne on tehty dipattaviksi❤️
Juu, ranch- ja grillisipsit ovat kyllä ihan turhia, eikä niistä saa oikeen mitään irti. Mielummin ostan normi suolattuja kuin kosken näihin kahteen makuun.
Vierailija kirjoitti:
Onko ne niitä kierteisiä? Ne on tehty dipattaviksi❤️
Eivät ole.
Itse ostan aina perus lastuja jotka tuunaan sopiviksi. Myös salt&vgar sopii tuunauspohjaksi. Yleensä laitan ihan pienesti hyvää kasviöljyä että mausteet tarttuu paremmin ja lähden rakentamaan annosta. Yleensä hyvän suolan saa vuoriauolla poimutettuihin perunalastuihin ja karkeammalla merisuolalla sileisiin lastutyyppeihin. Mausteita kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti, erilaiset valmiit seokset voivat tuoda valmista eksotiikkaa, esimerkiksi intialainen mausteseos tai perehtyneempi harrastaja voi etsiä harvinaisempia mausteita netistä tai eksoottisista ruokakaupoista.
Yleensä kyllä perunalastuja syödessä menee aika paljon mausteita ja erilaisia öljyjä lastujen valmistamiseen, valmiit lastut vähän sama kuin että tekisi hyvän pitsan kaupan pakastepohjalle.
Kyllä tosiaan ranch- lastuistakin saa ihan hyvän lastun kun taffelilla hyvä muoto ja laadukas peruna, vähän laatu lässähti kun muutama vuosi sitten ojensivat lastua muutaman prosentin ja nostivat öljyn lämpötilaa. Tuli paremmin säilyvä lastu mutta ikävän teräväksi lohkeilevat. Estrellahan on matalamman paistolämpötilan vuoksi pehmeämpi ja pienemmäksi hajoavampi lastupohja.
Välimerellä joskus noita superkuumissa öljyssä keitettyjä ikilastuja jotka hajoaa kuin lasi sellaisiksi viiltäviksi ja koviksi teräväreunaisiksi sirpaleiksi kun kuuma öljy polttaa perunan tärkkelyksen pinnalta lasimaiseksi
Vierailija kirjoitti:
Itse ostan aina perus lastuja jotka tuunaan sopiviksi. Myös salt&vgar sopii tuunauspohjaksi. Yleensä laitan ihan pienesti hyvää kasviöljyä että mausteet tarttuu paremmin ja lähden rakentamaan annosta. Yleensä hyvän suolan saa vuoriauolla poimutettuihin perunalastuihin ja karkeammalla merisuolalla sileisiin lastutyyppeihin. Mausteita kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti, erilaiset valmiit seokset voivat tuoda valmista eksotiikkaa, esimerkiksi intialainen mausteseos tai perehtyneempi harrastaja voi etsiä harvinaisempia mausteita netistä tai eksoottisista ruokakaupoista.
Yleensä kyllä perunalastuja syödessä menee aika paljon mausteita ja erilaisia öljyjä lastujen valmistamiseen, valmiit lastut vähän sama kuin että tekisi hyvän pitsan kaupan pakastepohjalle.
Kyllä tosiaan ranch- lastuistakin saa ihan hyvän lastun kun taffelilla hyvä muoto ja laadukas peruna, vähän laatu lässähti kun muutama vuosi sitten ojensivat lastua muutaman prosentin ja nostivat öljyn lämpötilaa. Tuli paremmin säilyvä lastu mutta ikävän teräväksi lohkeilevat. Estrellahan on matalamman paistolämpötilan vuoksi pehmeämpi ja pienemmäksi hajoavampi lastupohja.
Välimerellä joskus noita superkuumissa öljyssä keitettyjä ikilastuja jotka hajoaa kuin lasi sellaisiksi viiltäviksi ja koviksi teräväreunaisiksi sirpaleiksi kun kuuma öljy polttaa perunan tärkkelyksen pinnalta lasimaiseksi
Varsinainen sipsintuntija.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oisit ostanut pienen pussin ja hyviä ovat.
Minähän osti pienen pussin. 150 g, pienimmän, mitä on myynnissä. Ne maistuvat vähän jollekin oudolle saippualle. ap
Ostit erehdyksessä pussillisen alapesuun tarkoitettuja Pirkka-saippualastuja 150g . Sattuuhan sitä.
Raffel sipsit on kierteisiä ja hyviä jos haluaa dipata. Pelkästään mietoja
Osta bravoja, ne ainakin maistuu.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Itse ostan aina perus lastuja jotka tuunaan sopiviksi. Myös salt&vgar sopii tuunauspohjaksi. Yleensä laitan ihan pienesti hyvää kasviöljyä että mausteet tarttuu paremmin ja lähden rakentamaan annosta. Yleensä hyvän suolan saa vuoriauolla poimutettuihin perunalastuihin ja karkeammalla merisuolalla sileisiin lastutyyppeihin. Mausteita kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti, erilaiset valmiit seokset voivat tuoda valmista eksotiikkaa, esimerkiksi intialainen mausteseos tai perehtyneempi harrastaja voi etsiä harvinaisempia mausteita netistä tai eksoottisista ruokakaupoista.
Yleensä kyllä perunalastuja syödessä menee aika paljon mausteita ja erilaisia öljyjä lastujen valmistamiseen, valmiit lastut vähän sama kuin että tekisi hyvän pitsan kaupan pakastepohjalle.
Kyllä tosiaan ranch- lastuistakin saa ihan hyvän lastun kun taffelilla hyvä muoto ja laadukas peruna, vähän laatu lässähti kun muutama vuosi sitten ojensivat lastua muutaman prosentin ja nostivat öljyn lämpötilaa. Tuli paremmin säilyvä lastu mutta ikävän teräväksi lohkeilevat. Estrellahan on matalamman paistolämpötilan vuoksi pehmeämpi ja pienemmäksi hajoavampi lastupohja.
Välimerellä joskus noita superkuumissa öljyssä keitettyjä ikilastuja jotka hajoaa kuin lasi sellaisiksi viiltäviksi ja koviksi teräväreunaisiksi sirpaleiksi kun kuuma öljy polttaa perunan tärkkelyksen pinnalta lasimaiseksiVarsinainen sipsintuntija.
Nojoo, ihme hifistelyä. Kerran parissa kuukaudessa ostan vaan jonkun pussin ja eikun ääntä kohti. Hyvää se on aina ollut merkistä riippumatta.
Vierailija kirjoitti:
Itse ostan aina perus lastuja jotka tuunaan sopiviksi. Myös salt&vgar sopii tuunauspohjaksi. Yleensä laitan ihan pienesti hyvää kasviöljyä että mausteet tarttuu paremmin ja lähden rakentamaan annosta. Yleensä hyvän suolan saa vuoriauolla poimutettuihin perunalastuihin ja karkeammalla merisuolalla sileisiin lastutyyppeihin. Mausteita kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti, erilaiset valmiit seokset voivat tuoda valmista eksotiikkaa, esimerkiksi intialainen mausteseos tai perehtyneempi harrastaja voi etsiä harvinaisempia mausteita netistä tai eksoottisista ruokakaupoista.
Yleensä kyllä perunalastuja syödessä menee aika paljon mausteita ja erilaisia öljyjä lastujen valmistamiseen, valmiit lastut vähän sama kuin että tekisi hyvän pitsan kaupan pakastepohjalle.
Kyllä tosiaan ranch- lastuistakin saa ihan hyvän lastun kun taffelilla hyvä muoto ja laadukas peruna, vähän laatu lässähti kun muutama vuosi sitten ojensivat lastua muutaman prosentin ja nostivat öljyn lämpötilaa. Tuli paremmin säilyvä lastu mutta ikävän teräväksi lohkeilevat. Estrellahan on matalamman paistolämpötilan vuoksi pehmeämpi ja pienemmäksi hajoavampi lastupohja.
Välimerellä joskus noita superkuumissa öljyssä keitettyjä ikilastuja jotka hajoaa kuin lasi sellaisiksi viiltäviksi ja koviksi teräväreunaisiksi sirpaleiksi kun kuuma öljy polttaa perunan tärkkelyksen pinnalta lasimaiseksi
😂😂😂
Vierailija kirjoitti:
Onko hotrodeja enää
On, ja ne varmaan maistuvat siltä, miltä Ranchit haluaisivat maistua. ap
Huoh, mitäs kyselette täällä. Makuja on monia.
Vierailija kirjoitti:
Itse ostan aina perus lastuja jotka tuunaan sopiviksi. Myös salt&vgar sopii tuunauspohjaksi. Yleensä laitan ihan pienesti hyvää kasviöljyä että mausteet tarttuu paremmin ja lähden rakentamaan annosta. Yleensä hyvän suolan saa vuoriauolla poimutettuihin perunalastuihin ja karkeammalla merisuolalla sileisiin lastutyyppeihin. Mausteita kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti, erilaiset valmiit seokset voivat tuoda valmista eksotiikkaa, esimerkiksi intialainen mausteseos tai perehtyneempi harrastaja voi etsiä harvinaisempia mausteita netistä tai eksoottisista ruokakaupoista.
Yleensä kyllä perunalastuja syödessä menee aika paljon mausteita ja erilaisia öljyjä lastujen valmistamiseen, valmiit lastut vähän sama kuin että tekisi hyvän pitsan kaupan pakastepohjalle.
Kyllä tosiaan ranch- lastuistakin saa ihan hyvän lastun kun taffelilla hyvä muoto ja laadukas peruna, vähän laatu lässähti kun muutama vuosi sitten ojensivat lastua muutaman prosentin ja nostivat öljyn lämpötilaa. Tuli paremmin säilyvä lastu mutta ikävän teräväksi lohkeilevat. Estrellahan on matalamman paistolämpötilan vuoksi pehmeämpi ja pienemmäksi hajoavampi lastupohja.
Välimerellä joskus noita superkuumissa öljyssä keitettyjä ikilastuja jotka hajoaa kuin lasi sellaisiksi viiltäviksi ja koviksi teräväreunaisiksi sirpaleiksi kun kuuma öljy polttaa perunan tärkkelyksen pinnalta lasimaiseksi
Oletko tosissasi?
mitä sitsejä
menkää Kovaan Työhön
siitä vastineeksi lautasellinen velliä aamuin illoin
kyllä rutinat loppuu ei oo aikaa miettiä joutavuuksia
niih
😬
Oisit ostanut pienen pussin ja hyviä ovat.