kestänkö hyvin chilin poltetta?
Söin eilen lidlin salami pitsan niin että laitoin uunin jälkeen 0,45teelusikallista itämaisen kaupan vahvinta chilijauhoa eikä polttanut missään. Äsken söin samalla tavalla tehtynä 0,8teelusikallista samaa chilijauhetta eikä tuntunut missään! Kestänkö hyvin poltetta?
Huomenna voisin syödä viimisen lidl salami pizzan 2 teelusikallisella samaa chilijauhetta käyttäen.
Kommentit (79)
Syö raakoja chilejä, ei noista jauheista oo mihinkään. Pari Naga Morichia huiviin, saattaa jo tuntuakin jossain.
itämaisen kaupan chilijauhe saattaa olla mitä tahansa. Hommaa tosiaan Naga tai joku Moruga. Laita video tuubiin, niin arvioidaan täällä sitten että kestätkö.
Vierailija kirjoitti:
Syö raakoja chilejä, ei noista jauheista oo mihinkään. Pari Naga Morichia huiviin, saattaa jo tuntuakin jossain.
Olen syönyt ihmiskunnan historian tulisimman chilin minun kokemuksien mukaan joita minulle ollaan koettu ja totean että kerran kokeilin naga morichia eikä se ollut yhtään niin tulista kuin mitä siitä ollaan mainostettu.
Söin silloin 2 nagaa, heikompi aines. Trinidad moruga scorpion yellow oli kyllä hyvä kerran kuin ostin Salon heinän puutarhan kasvattamia kuten nagakin oli. Ap
Kyllä ne itämaisen kauppojen tulisimmat ovat tulisia mutta räikeästi.
Vierailija kirjoitti:
itämaisen kaupan chilijauhe saattaa olla mitä tahansa. Hommaa tosiaan Naga tai joku Moruga. Laita video tuubiin, niin arvioidaan täällä sitten että kestätkö.
Lahjahevosen suuhun ei saa katsoa. Minä syön chilini omassa rauhassa ilman minkäänlaista pömpelin mainonnassa. Ap
No en. Pliis älkää levittäkö tuota masokistista harrastusta enää toisten mun kavereihin. Olis kiva.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Syö raakoja chilejä, ei noista jauheista oo mihinkään. Pari Naga Morichia huiviin, saattaa jo tuntuakin jossain.
Olen syönyt ihmiskunnan historian tulisimman chilin minun kokemuksien mukaan joita minulle ollaan koettu ja totean että kerran kokeilin naga morichia eikä se ollut yhtään niin tulista kuin mitä siitä ollaan mainostettu.
Söin silloin 2 nagaa, heikompi aines. Trinidad moruga scorpion yellow oli kyllä hyvä kerran kuin ostin Salon heinän puutarhan kasvattamia kuten nagakin oli. Ap
Kyllä ne itämaisen kauppojen tulisimmat ovat tulisia mutta räikeästi.
Ihmiskunnan historian tulisinta chiliä ei saa suomesta, joten höpöjuttua.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Syö raakoja chilejä, ei noista jauheista oo mihinkään. Pari Naga Morichia huiviin, saattaa jo tuntuakin jossain.
Olen syönyt ihmiskunnan historian tulisimman chilin minun kokemuksien mukaan joita minulle ollaan koettu ja totean että kerran kokeilin naga morichia eikä se ollut yhtään niin tulista kuin mitä siitä ollaan mainostettu.
Söin silloin 2 nagaa, heikompi aines. Trinidad moruga scorpion yellow oli kyllä hyvä kerran kuin ostin Salon heinän puutarhan kasvattamia kuten nagakin oli. Ap
Kyllä ne itämaisen kauppojen tulisimmat ovat tulisia mutta räikeästi.Ihmiskunnan historian tulisinta chiliä ei saa suomesta, joten höpöjuttua.
Ei saakkaan tai saanut, en saanut joten älä itse höpötä. Ihan omilla rahoilla ostin.
Höpölöpö lässykkä! Eikä se ollut tulisin sen minä korjaan vaan se oli polttavin chili kategoriassa ja väitän että myös chacoënse kategoriassa.
Ps. Aloitukseen piti lisätä se kysymys että kestänkö hyvin tulista koska ennen eilistä söi chilituotetta pitävää ruokaa tai chiliä ainakin 2viikkoa sitten joten toleranssia minulla ei ole??????
Melkosia kalajuttuja taas teillä. Kai sitä katkaravun kokoista pitää jollain tapaa kompensoida. Jotkut puheissaan syövät maailman tulisinta chiliä ainoaksi ravinnokseen, toiset ruiskuttaa lihaksiinsa syntholia.
Minulle iha sama.
Itse kasvatettu chili ainakin toimii on voimakasta riippuu lajikkeesta tietysti.
Kaupan jauheista en osaa sanoa ehkä ovat olleet mietoja.
Meillä on tapana kasvattaa itse chilit niille on oma foorumikin netissä.
Olemme saaneet sieltä paljon hyviä neuvoja uran alkutaipaleella varsinkin taistelussa kirvoja vastaan.
Keväällä meille on aina selvää mitä kasvatetaan.
Taimet menevät kuitenkin joka kevät sekaisin ja syksyllä vasta selviää mikä lajike on tuottanut satoa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Syö raakoja chilejä, ei noista jauheista oo mihinkään. Pari Naga Morichia huiviin, saattaa jo tuntuakin jossain.
Olen syönyt ihmiskunnan historian tulisimman chilin minun kokemuksien mukaan joita minulle ollaan koettu ja totean että kerran kokeilin naga morichia eikä se ollut yhtään niin tulista kuin mitä siitä ollaan mainostettu.
Söin silloin 2 nagaa, heikompi aines. Trinidad moruga scorpion yellow oli kyllä hyvä kerran kuin ostin Salon heinän puutarhan kasvattamia kuten nagakin oli. Ap
Kyllä ne itämaisen kauppojen tulisimmat ovat tulisia mutta räikeästi.Ihmiskunnan historian tulisinta chiliä ei saa suomesta, joten höpöjuttua.
Ei saakkaan tai saanut, en saanut joten älä itse höpötä. Ihan omilla rahoilla ostin.
Höpölöpö lässykkä! Eikä se ollut tulisin sen minä korjaan vaan se oli polttavin chili kategoriassa ja väitän että myös chacoënse kategoriassa.Ps. Aloitukseen piti lisätä se kysymys että kestänkö hyvin tulista koska ennen eilistä söi chilituotetta pitävää ruokaa tai chiliä ainakin 2viikkoa sitten joten toleranssia minulla ei ole??????
Et ole ostanut koska sitä ei ole vielä myynnissä missään, manaatti.
Oletko syönyt Lidlin Infernopitsan ? Sitä mikä vedettiin myynnistä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Syö raakoja chilejä, ei noista jauheista oo mihinkään. Pari Naga Morichia huiviin, saattaa jo tuntuakin jossain.
Olen syönyt ihmiskunnan historian tulisimman chilin minun kokemuksien mukaan joita minulle ollaan koettu ja totean että kerran kokeilin naga morichia eikä se ollut yhtään niin tulista kuin mitä siitä ollaan mainostettu.
Söin silloin 2 nagaa, heikompi aines. Trinidad moruga scorpion yellow oli kyllä hyvä kerran kuin ostin Salon heinän puutarhan kasvattamia kuten nagakin oli. Ap
Kyllä ne itämaisen kauppojen tulisimmat ovat tulisia mutta räikeästi.Ihmiskunnan historian tulisinta chiliä ei saa suomesta, joten höpöjuttua.
Ennen kuin alkuräjähdys tapahtui 13,8miljardia vuotta sitten, niin sitä ennen kuin olimme toisessa universumissa niin poika teki virheen josta tuli alkuräjähdys koska poika oli valaistuneena nähnyt että jos me viedään tämän sivilisaation tälläiseen pisteeseen missä me nyt ollaan niin me voitaisiin saada ihmiskunnan historian vahvinta chiliä, teetä ja cacao jotka minä olen poikana saanut ja sama minä yli 13,8miljardia vuotta sitten teki tämän virheen saadakseen nämä ja isä suojeli poikaa tekemällä alkuräjähdyksen lusifer uskovaisten tuhoamiseen. Tuolloin kuin poika teki virheen ja valastui niin sitä ennen voima niminen valta teki myös virheen ja lusifer pääsi meidän planeettaan ja he ovat vielläkin keskuudessamme "isänä ja poikana".
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Syö raakoja chilejä, ei noista jauheista oo mihinkään. Pari Naga Morichia huiviin, saattaa jo tuntuakin jossain.
Olen syönyt ihmiskunnan historian tulisimman chilin minun kokemuksien mukaan joita minulle ollaan koettu ja totean että kerran kokeilin naga morichia eikä se ollut yhtään niin tulista kuin mitä siitä ollaan mainostettu.
Söin silloin 2 nagaa, heikompi aines. Trinidad moruga scorpion yellow oli kyllä hyvä kerran kuin ostin Salon heinän puutarhan kasvattamia kuten nagakin oli. Ap
Kyllä ne itämaisen kauppojen tulisimmat ovat tulisia mutta räikeästi.Ihmiskunnan historian tulisinta chiliä ei saa suomesta, joten höpöjuttua.
Ei saakkaan tai saanut, en saanut joten älä itse höpötä. Ihan omilla rahoilla ostin.
Höpölöpö lässykkä! Eikä se ollut tulisin sen minä korjaan vaan se oli polttavin chili kategoriassa ja väitän että myös chacoënse kategoriassa.Ps. Aloitukseen piti lisätä se kysymys että kestänkö hyvin tulista koska ennen eilistä söi chilituotetta pitävää ruokaa tai chiliä ainakin 2viikkoa sitten joten toleranssia minulla ei ole??????
Ei mitään polttavin chili kategoriaa ole olemassakaan manaatti. Chacoenset eivät ole millään asteikolla mitattuna tulisia.
Vierailija kirjoitti:
Oletko syönyt Lidlin Infernopitsan ? Sitä mikä vedettiin myynnistä.
Olen. Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Syö raakoja chilejä, ei noista jauheista oo mihinkään. Pari Naga Morichia huiviin, saattaa jo tuntuakin jossain.
Olen syönyt ihmiskunnan historian tulisimman chilin minun kokemuksien mukaan joita minulle ollaan koettu ja totean että kerran kokeilin naga morichia eikä se ollut yhtään niin tulista kuin mitä siitä ollaan mainostettu.
Söin silloin 2 nagaa, heikompi aines. Trinidad moruga scorpion yellow oli kyllä hyvä kerran kuin ostin Salon heinän puutarhan kasvattamia kuten nagakin oli. Ap
Kyllä ne itämaisen kauppojen tulisimmat ovat tulisia mutta räikeästi.Ihmiskunnan historian tulisinta chiliä ei saa suomesta, joten höpöjuttua.
Ei saakkaan tai saanut, en saanut joten älä itse höpötä. Ihan omilla rahoilla ostin.
Höpölöpö lässykkä! Eikä se ollut tulisin sen minä korjaan vaan se oli polttavin chili kategoriassa ja väitän että myös chacoënse kategoriassa.Ps. Aloitukseen piti lisätä se kysymys että kestänkö hyvin tulista koska ennen eilistä söi chilituotetta pitävää ruokaa tai chiliä ainakin 2viikkoa sitten joten toleranssia minulla ei ole??????
Ei mitään polttavin chili kategoriaa ole olemassakaan manaatti. Chacoenset eivät ole millään asteikolla mitattuna tulisia.
Ei edes ihmisen kokemuksen?
Kestät hyvin tulista, ainakin paremmin kuin minä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Syö raakoja chilejä, ei noista jauheista oo mihinkään. Pari Naga Morichia huiviin, saattaa jo tuntuakin jossain.
Olen syönyt ihmiskunnan historian tulisimman chilin minun kokemuksien mukaan joita minulle ollaan koettu ja totean että kerran kokeilin naga morichia eikä se ollut yhtään niin tulista kuin mitä siitä ollaan mainostettu.
Söin silloin 2 nagaa, heikompi aines. Trinidad moruga scorpion yellow oli kyllä hyvä kerran kuin ostin Salon heinän puutarhan kasvattamia kuten nagakin oli. Ap
Kyllä ne itämaisen kauppojen tulisimmat ovat tulisia mutta räikeästi.Ihmiskunnan historian tulisinta chiliä ei saa suomesta, joten höpöjuttua.
Ei saakkaan tai saanut, en saanut joten älä itse höpötä. Ihan omilla rahoilla ostin.
Höpölöpö lässykkä! Eikä se ollut tulisin sen minä korjaan vaan se oli polttavin chili kategoriassa ja väitän että myös chacoënse kategoriassa.Ps. Aloitukseen piti lisätä se kysymys että kestänkö hyvin tulista koska ennen eilistä söi chilituotetta pitävää ruokaa tai chiliä ainakin 2viikkoa sitten joten toleranssia minulla ei ole??????
Et ole ostanut koska sitä ei ole vielä myynnissä missään, manaatti.
Eli ihmisen pitää kokea samaa mitä toinen on kokenut, muuten ei voi uskoa, vaikka kokemusta on?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Syö raakoja chilejä, ei noista jauheista oo mihinkään. Pari Naga Morichia huiviin, saattaa jo tuntuakin jossain.
Olen syönyt ihmiskunnan historian tulisimman chilin minun kokemuksien mukaan joita minulle ollaan koettu ja totean että kerran kokeilin naga morichia eikä se ollut yhtään niin tulista kuin mitä siitä ollaan mainostettu.
Söin silloin 2 nagaa, heikompi aines. Trinidad moruga scorpion yellow oli kyllä hyvä kerran kuin ostin Salon heinän puutarhan kasvattamia kuten nagakin oli. Ap
Kyllä ne itämaisen kauppojen tulisimmat ovat tulisia mutta räikeästi.Ihmiskunnan historian tulisinta chiliä ei saa suomesta, joten höpöjuttua.
Ei saakkaan tai saanut, en saanut joten älä itse höpötä. Ihan omilla rahoilla ostin.
Höpölöpö lässykkä! Eikä se ollut tulisin sen minä korjaan vaan se oli polttavin chili kategoriassa ja väitän että myös chacoënse kategoriassa.Ps. Aloitukseen piti lisätä se kysymys että kestänkö hyvin tulista koska ennen eilistä söi chilituotetta pitävää ruokaa tai chiliä ainakin 2viikkoa sitten joten toleranssia minulla ei ole??????
Ei mitään polttavin chili kategoriaa ole olemassakaan manaatti. Chacoenset eivät ole millään asteikolla mitattuna tulisia.
Ei edes ihmisen kokemuksen?
Ei kokemus ole mitattavissa, chilien tulisuutta mitataan scovillen asteikolla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oletko syönyt Lidlin Infernopitsan ? Sitä mikä vedettiin myynnistä.
Olen. Ap
Kestitkö sen hyvin ?
Ps. Käytin prisman myymiä "kahvilusikkaa" joka on teelusikan näköinen lusikan kohtaa mutta ei varresta näytä teelusikalta, eli jota kuinkin käytin teelusikkaa minun makuuni nähden. Ap