Voiko ruokakermaa jatkaa vedellä?
Teen broilerikastiketta, mutta on vain puoli purkkia ruokakermaa.
Kommentit (7)
1 voi jatkaa, mutta ei kannata.
2 broilerikastikkeeseen ei myöskään kannata laittaa lainkaan kermaa.
3 on kerrassaan typerää ostaa "ruokakermaa", joka on siis itsessään jo jatkettua kermaa
4 jos käytät kermaa, käytä kunnollista kermaa
5 nyt heität ne hunajamarinoidut teollisuuspaskat roskikseen ja opettelet tekemään kunnon ruokaa
Vierailija kirjoitti:
1 voi jatkaa, mutta ei kannata.
2 broilerikastikkeeseen ei myöskään kannata laittaa lainkaan kermaa.
3 on kerrassaan typerää ostaa "ruokakermaa", joka on siis itsessään jo jatkettua kermaa
4 jos käytät kermaa, käytä kunnollista kermaa
5 nyt heität ne hunajamarinoidut teollisuuspaskat roskikseen ja opettelet tekemään kunnon ruokaa
Aamen! On todella typerää ostaa niitä ruoka”kermoja”. Mikset osta oikeaa kermaa? Pahimmat niistä ovat vettä, kasvirasvasekoitusta ja lisäaineita - mm. sakeutukseen käytetty karrageeni on monien epämääräisten suolistovaivojen takana.
No sinähän laitat vaan vähemmän ruokakermaa ja vastaavasti enemmän jotakin muuta rasvaa ja nestettä. Mistä ajatus, että jatkaisit vain sitä ruokakermaa?
Jos käytät normaalisti 2 dl ruokakermaa, niin mitä jos kokeilisit seuraavaksi 1 dl kuohukermaa ja 1 dl vettä. Saat aidompaa tuotetta ja samalla rasvaprosentilla.
Itse kysymykseen vastaus. Voi jatkaa. Juuri tänään tein niin. Laitoin purkkiin vettä ja ravistin ja kaadoin ruokaan. Hyvin toimii.
Miten avuttomia ihmiset oikein nykyään on?
Tietenkin voi, sitten ei vaan ole niin kermaista.