Kuinka kauan?
Voi syödä sulatettua jauhenlihaa? Otin sen pakastimesta ööö... Arviolta 3 päivää sitten? Eikös se pilaantumisrosessi lähde ikään kuin alusta, kun liha on pakastettu?
Minulla on hajuaisti ihan kunnossa eikä lihassa ole mitään erityistä hajua. Tarkoitus olisi vääntää piffejä uunissa.
Kommentit (15)
Jos ei haise niin on turvallista. Paripäivää jääkaapissa on muutenkin ihan normaalia, liha ei mitenkään siinä pilaudu, se on ollut jo viikkoja ja kuukausia lihana, nyt omassa jääkaapissasi vain päiviä . Ruuassa haju on herkkä indikaattori kunnollisuudesta. Aikanaan merillä kokki sanoi että perseenhajun haistaa jokainen sormestaan ja niin haistaa pilaantuneen lihan siitä ei voi erehtyä, jos ei ole hajua niin ei ole huolta!
Sitä minäkin ajattelin. En vain kovin tykkää käyttää pakastettua lihaa (vika korvien välissä, tuntuu että syön pilaantunutta ruokaa.) Tehdään piffejä hyvin mielin.
Vierailija kirjoitti:
Jos ei haise niin on turvallista. Paripäivää jääkaapissa on muutenkin ihan normaalia, liha ei mitenkään siinä pilaudu, se on ollut jo viikkoja ja kuukausia lihana, nyt omassa jääkaapissasi vain päiviä . Ruuassa haju on herkkä indikaattori kunnollisuudesta. Aikanaan merillä kokki sanoi että perseenhajun haistaa jokainen sormestaan ja niin haistaa pilaantuneen lihan siitä ei voi erehtyä, jos ei ole hajua niin ei ole huolta!
Pakasteesta sulatettu liha säilyy lyhyemmän aikaa jääkaapissa kuin ns tuore raakaliha. Sinuna, ap, heittäisin sen mäkeen.
Ai, otit muka jauhelihan pakastimesta jouluaattona (3pv, sitten)? Tää on trolli!
.
0/5
Ajatteletko, että jos laittaa pilaantuneen ruoan pariksi viikoksi pakasteeseen, sen voisi sulattamisen jälkeen syödä, koska "pilaantuminen alkaa alusta" sulatuksen jälkeen?
Ei näin, vaan pakastaminen vain hidastaa pilaantumista.
Jos jauheliha oli pakasteessa raakana, ja olet sen kypsentänyt sulatuksen jälkeen, se on syötävää yhtä monta päivää kuin mikä tahansa jauheliha kypsentämisen jälkeen.
Vierailija kirjoitti:
Ajatteletko, että jos laittaa pilaantuneen ruoan pariksi viikoksi pakasteeseen, sen voisi sulattamisen jälkeen syödä, koska "pilaantuminen alkaa alusta" sulatuksen jälkeen?
Ei näin, vaan pakastaminen vain hidastaa pilaantumista.
Jos jauheliha oli pakasteessa raakana, ja olet sen kypsentänyt sulatuksen jälkeen, se on syötävää yhtä monta päivää kuin mikä tahansa jauheliha kypsentämisen jälkeen.
Ööö???? Missä vaiheessa olen laittanut pilaantuneen lihan jääkaappiin?? Mistä v..sta oikeasti revitte näitä juttuja?
Eikun pakastimeen. Niin missä vaiheessa jauheliha oli pilaantunut??
Taas tää jauhenliha provo.
Mielen köyhyyttä jos ei muuta keksi.
Vierailija kirjoitti:
Ai, otit muka jauhelihan pakastimesta jouluaattona (3pv, sitten)? Tää on trolli!
.
0/5
Öh? Okei...
-ap
Vierailija kirjoitti:
Taas tää jauhenliha provo.
Mielen köyhyyttä jos ei muuta keksi.
Mitä víțun provo on, jos käyttää palstan yleistä sanaa jauhenliha tekstissään?! Kaikki tietävät sanan olevan läppää😑
Up