Vihreät kuulatkaan ei enää maistu miltään
Vielä viime vuonna ne olivat hyviä. Suklaasta en ole erityisemmin pitänyt koskaan, marmeladit maistuu enemmän. Nyt aukaistiin tuo rasia ja tosiaan maistuu vain palasokerilta, kuten joku täällä toiseen ketjuun kommentoi.
Kommentit (21)
Varmaan siitäkin syytetään palmuöljyä.
Vierailija kirjoitti:
Korona vienyt makuaistin?
Mulla se vei ruokahalun.. Kaikki kyllä maistuu ihan normaalilta mutta ei vaan maistu mikään. Lisäksi täällä haisee nykyään rööki jatkuvasti.
Se on jännä että ostovalintojen sijaan ihmiset tulee tänne ketjuun ja valittaa kaikesta. Kyllä varmaan fazerit ja muut silmä kovana lukee täältä. Ei, ne lukee myyntilukuja. Jos ei myy hyvin niin tuote menee uusiksi.
Kuluttajan valta ja vastuu ei ole valittamisessa vaan ostopäätöksessä. Tajutkaa nyt jumalauta tämä.
Fazerin parhaat, toscakarkit on ainakin pilattu. Maku ja rakenne.
Hyasinteista on jalostettu tuoksu pois.
Ennen kun asunnossa oli yksi hyasintti, niin koko huone tuoksui.
En ole koskaan pitänyt niistä kuulista. Ällömakeita.
Ensimmäinen puraisu voi olla ok, ja seuraava jo etoo.
Vierailija kirjoitti:
Hyasinteista on jalostettu tuoksu pois.
Ennen kun asunnossa oli yksi hyasintti, niin koko huone tuoksui.
Just tänä aamuna muistelin miehelleni, että ennen hyasintti tuoksui niin että jo ovelta haistoi sisälle tullessa haistoi kukan. Nykyään vieno tuoksu jos ihan läheltä haistaa. Tyhmää ☹️
Vierailija kirjoitti:
Korona vienyt makuaistin?
Tämä kävi mielessä myös itsellä.
Vierailija kirjoitti:
Fazerin parhaat, toscakarkit on ainakin pilattu. Maku ja rakenne.
Huomasin saman 😡
Makua muuttaa se, että vielä Ranualla 1999 liitettiin kuulat käsin yhteen, mutta sen jälkeen automaatti teki työn ja näin muodostui pikantti teollinen makuvivahde käsien hien sijaan.
Wiener nougat pilattiin jo vuosia sitten : (
Miksi Fazer pilaa kaiken?
Vierailija kirjoitti:
Wiener nougat pilattiin jo vuosia sitten : (
Miksi Fazer pilaa kaiken?
Fatzerin vihapuhebotti on merkinnyt kommenttisi.
Karkeissa ei ole enää sokeria. Muista siirappeja ja aromeja.
Ainoat hyvät kotimaiset joulukarkit on ne Fazerin liköörisuklaat
Vierailija kirjoitti:
Wiener nougat pilattiin jo vuosia sitten : (
Miksi Fazer pilaa kaiken?
Valio pilasi klassisen vaniljajäätelönsä tekemällä siitä ylisokerisen Pingviini-jäätelön.
Kunnon keräkaalia ei ole saanut vuosiin, kaalilaatikko on kuin mautonta mössöä, jossa kaalia ei voi erottaa. Ennen kaali haisi keitettäessä, mutta maku oli taivaallinen.
Korona vienyt makuaistin?