Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Miten tehdään hölskykurkkuja?
12.05.2014 |
Muistan mummini tehneen niitä. Mummilta en voi enää kysyä :( joten ehkä joku av-mamma voi auttaa?
Kommentit (4)
Viipaloi kurkkua esim. syvälle lautaselle. Lisää suolaa ja etikkaa.
Laita toinen lautanen päälle ja hölskytä käsin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Miksi et käytä googlea vaan kysyt täältä? Googlettamalla saat läjäpäin reseptejä tähän.
Alue: Aihe vapaa
Osta avomaan kurkkuja (esim. 6 kpl), kuori ja viipaloi. Silppua viipaleiden sekaan nippu tuoretta tilliä. (kuivattuakin voi käyttää). Laita kurkut ja tilli kannelliseen astiaan, lisää hieman suolaa ja ripaus sokeria ja n. 1-2rkl väkiviinaetikkaa, sekoita niin että mausteet levittyvät tasaisesti tai laita kansi päälleja hölskyttele. Näitä voi syödä heti tai antaa maustua jonkun tunnin/ seuraavaan päivään jääkaapissa.
Muistaakseni näin. :)