Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten tehdään hölskykurkkuja?

Vierailija
12.05.2014 |

Muistan mummini tehneen niitä. Mummilta en voi enää kysyä :( joten ehkä joku av-mamma voi auttaa?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
12.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta avomaan kurkkuja (esim. 6 kpl), kuori ja viipaloi. Silppua viipaleiden sekaan nippu tuoretta tilliä. (kuivattuakin voi käyttää). Laita kurkut ja tilli kannelliseen astiaan, lisää hieman suolaa ja ripaus sokeria ja n. 1-2rkl väkiviinaetikkaa, sekoita niin että mausteet levittyvät tasaisesti tai laita kansi päälleja hölskyttele. Näitä voi syödä heti tai antaa maustua jonkun tunnin/ seuraavaan päivään jääkaapissa.

 

Muistaakseni näin. :)

Vierailija
2/4 |
12.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viipaloi kurkkua esim. syvälle lautaselle. Lisää suolaa ja etikkaa.

Laita toinen lautanen päälle ja hölskytä käsin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
12.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi et käytä googlea vaan kysyt täältä? Googlettamalla saat läjäpäin reseptejä tähän.

Vierailija
4/4 |
12.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä googlea, älä teetä omaa työtäsi muilla.