Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko jauhelihakastiketta pakastaa??

Vierailija
21.04.2014 |

Tulipa sellainenkin eteen, en ole ikinä ennen sitä pakastanut. Vähärasvainen paistijauheliha kyseessä.

Kommentit (30)

Vierailija
1/30 |
21.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietenkin voi, miksikäs se siitä menisi

Vierailija
2/30 |
21.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi. Ei tule äkkiä mieleen mitään kypsää ruokaa mitä ei voisi pakastaa. Kananmuna ei kuulemma sovi pakastettavaksi keitettynäkään, mutta melkein kaikki muu kypsä käy. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/30 |
21.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvin sopii!

Vierailija
4/30 |
21.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="21.04.2014 klo 15:27"]Voi. Ei tule äkkiä mieleen mitään kypsää ruokaa mitä ei voisi pakastaa. Kananmuna ei kuulemma sovi pakastettavaksi keitettynäkään, mutta melkein kaikki muu kypsä käy. 

[/quote]

Kasvikset eivät mielestäni maistu hyviltä pakastamisen jälkeen.

Vierailija
5/30 |
21.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="21.04.2014 klo 15:36"]

[quote author="Vierailija" time="21.04.2014 klo 15:27"]Voi. Ei tule äkkiä mieleen mitään kypsää ruokaa mitä ei voisi pakastaa. Kananmuna ei kuulemma sovi pakastettavaksi keitettynäkään, mutta melkein kaikki muu kypsä käy. 

[/quote]

 

 

Kasvikset eivät mielestäni maistu hyviltä pakastamisen jälkeen.

[/quote]

 

Pitää paikkansa, että maku muuttuu, mutta ei keitetyt kasvikset silti pakastamisesta pilaannu. Onhan niitä myytävänänkin. 

 

Vierailija
6/30 |
21.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi.

 

Itse ostan isoja jauhelihamääriä kerralla, pienennän ne pusseihin ja pakastan.

Myöhemmin kun teen ruokaa niin pakastan sooseja jos mahdollista.

 

Ja sitten jos jää vielä ruokaa jälkelle niin muussaan perunaan, teen lihaperunasoselaatikon (lisää nestettä, munia) ja paistan. Osan voi pakastaa. :)

 

Pakastaa voi lihaa, ainoa vaan että älä uudelleenpakasta sellaisenaan vaan tee siitä aina joku uusi muoto jossa pakastat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/30 |
21.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mites jos se on ruskea kastike? Mulla on ainakin joku karmea muistikuva pakastetusta, oliko vain oma moka sitten joskus 20 vuotta sitten...

Vierailija
8/30 |
21.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Totta kai voi pakastaa mellkein kaikkea ruokaa - paitsi perunaa tai perunasosetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/30 |
21.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakastaa voi, jäädyttämisestä en tiedä. Peruna- ja pastaruuat ainakin menevät pilalle jos ne jäädyttää pakastamisen sijaan, minkä huomaa rakenteessa ja/tai maussa. Perunoiden paleltumisen jäädyttämisen seiurauksena huomaa makeudessa.

Vierailija
10/30 |
21.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="21.04.2014 klo 16:28"]

Totta kai voi pakastaa mellkein kaikkea ruokaa - paitsi perunaa tai perunasosetta.

[/quote]No, niitä taitaa kaupastakin saada pakastettuna, ja moni pakastaa uusia pottujakin kai. Toki esikeitettynä. Joku vois tässä nyt kertoa onko ne joulupöydän uudet perunat pelkkää paskaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/30 |
05.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raakan kananmunan voi pakastaa ilman kuorta kun rikkoo rakenteen ensin. Kannattaa pakastaa yhden tai kahden munan annoksissa, että tiedät paljonko sulla sitä on. Passaa hyvin leivontaan, räiskäleisiin yms. Sulatus jääkaapissa.

Ruskean kastikkeen voi pakastaa aivan hyvin.

Vierailija
12/30 |
05.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Entä maito?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/30 |
05.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi pakastaa, mutta muista pestä ensin. Pesu on välttämätöntä bakteerien takia.

Vierailija
14/30 |
05.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Totta kai voi pakastaa mellkein kaikkea ruokaa - paitsi perunaa tai perunasosetta.

Miksei perunasosetta voi muka pakastaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/30 |
05.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No miksi ei voisi? Uusavuttomuus...

Vierailija
16/30 |
05.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos on kyse tavallisesta ruskeasta kastikkeesta, niin voihan sen pakastaa, mutta ei se ainakaan paremmaksi muutu pakastamisen jälkeen. Tomaattipohjainen kastike toimii paremmin. 

Vierailija
17/30 |
05.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei voi. Mutta jauhenliha kastikkeen voi.

Vierailija
18/30 |
02.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voipa. Kaikki ruuat voi pakastaa, mutta se on eriasia voiko niitä syödä sen jälkeen. T. Järjen Jättiläinen

Vierailija
19/30 |
02.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Totta kai voi pakastaa mellkein kaikkea ruokaa - paitsi perunaa tai perunasosetta.

Miksei perunasosetta voi muka pakastaa?

Hyvällä menestyksellä on tullut pakastettua muusia. Raakoja perunoita ei kannata pakastaa.

Vierailija
20/30 |
02.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulattamisen/uudelleen lämmittämisen kanssa kannattaa olla tarkkana. Pakastaminen onnistuu hyvin, mutta hätäinen lämmitys mikrossa voi tehdä kastikkeesta vetisen. Mieluummin hitasti pannulla.