Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kertokaa hyvä kanakastikkeen ohje

Vierailija
20.04.2014 |

Aina tulee tehtyä samalla ohjeella: kanat pannulle, sipulia mukaan ja lopuksi ruokakermaa joukkoon.

Miten teillä tehdään kanakastike?

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
20.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
2/14 |
20.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sipulia,paprikaa,chiliä,pekonia ja aitoa kermaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
20.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainakin paljon mausteita, sipulia, paprikaa, ehkä ananastakin, aurajuustoa ja kermaa.

Vierailija
4/14 |
20.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostan Knorin kanakeitto pussin ja teen sen vähemmällä nesteellä (kermalla), lisään kanan (usein koipi-reisiä pilkottuna, tai muuta kana-fileitä). Joskus lisään ananasta, joskus paprikaa, kesäkurpitsaa. Kovasti on tykätty tällä reseptillä.

Vierailija
5/14 |
20.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Broilerii naturel, pekonii, herkkusienii , sipulii, valkosipulii, säilyketomaatteja, vettä ja mausteita. Hyvää. Mutta onko kastiketta vai pataa, riippuu miten laitat nestettä ;)

Vierailija
6/14 |
20.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan sipulia, tomaattipyreetä, sinappia, paprikajauhetta, kanafondia, vettä ja smetanaa. Toimii myös porsaanlihalla pitkään hauduttaen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
20.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Broileria, smetanaa suolaa ja pippuria.

Vierailija
8/14 |
20.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aromisuolaa, kanalle suunniteltua kermaa, ananasta, paprikaa ja esim. hunajamarinoitua kanafilettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
20.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sipulia kanasoosiin (paitsi maun mukaan valko-), vain naturel- tai pahimmassa tapauksessa marinadista pestyjä suikaleita.

 

Kana öljyssä kypsäksi, sekaan purkki herkkusieniä, törppö oikeaa kermaa, tuoretta chilia tai naga-kastiketta ja aura- ja/tai koskenlaskijaa. Hauduttele 10 min pienellä lämmöllä sekoittaen välissä. Hiukan pippuria ja varsinkin jos ei mennyt juustoja niin ripaus suolaa. Jos on liian paksua niin lisää vettä tai ruokakermaa.

 

Ennalta paistettu pekonisilppu kyytiin jos pitää olla oikein tosissaan ruokaisaa.

 

Päälle tuoretta basilikaa tai minttua.

Vierailija
10/14 |
20.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Herättelen ensin öljyssä paprikajauhetta, jeeraa, kurkumaa, jauhettua korianteria, inkivääriä, kanelia ja mustapippuria. Sitten sekaan valkosipulia ja sipulia ja kuullotan hetken. Tässä kohtaa voi lisätä esim. paprikaa tai vaikkapa kukkakkaalia tai muita haluamiaan vihanneksi. Sitten broilerin fileitä pilkottuna, maustamattomia tottakai. Vehnäjauhoja tai maizenaa, vettä ja kookosmaitoa. Lopuksi joukkoon tuoreita yrttejä, jos sellaisia sattuu olemaan. Esim korianteria. Tarjoillaan riisin kera.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
20.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun maailman paras kanacurry: Paista öljyssä 1 silputtu sipuli ja pari-kolme rkl curryä. Lisää broilerin fileesuikaleet (400g), paistele pinta ruskeaksi. Lisää joukkoon vettä tai omenamehua niin että kanat peittyvät, lisää kanaliemikuutio tai puolikas. Anna poreilla kunnes vesi on haihtunut. Lisää pienitty kesäkurpitsa, kääntele hetki. Lisää purkki kermaa.

 

Tämä on ihan oikeasti maailman parasta :)

Vierailija
12/14 |
20.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="20.04.2014 klo 21:15"]

Juuh elikkäs ranet ja kanakastike:

 

http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/405016/Ranet%20ja%20kanakastike/

[/quote]

Lukeeko tätä palstaa joku murobbs:ltä? ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
20.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kanat oliiviöljyyn pannulle. Alkuun kuumemmalla, mutta pian lämpö alemmas, ettei tule sitkeää. Siirretään syrjään pannulla.

Sitten kuullotetaan mausteita miedolla lämmöllä oliiviöljyssä pannulla. Mausteiksi paprikajauhetta pari ruokalusikallista, inkivääriä pari teelusikkaa, kurkumaa tai curryä vähemmän. Sekoitetaan kanaan parin minsan päästä. Mausteita ei saa polttaa pohjaan. Sitten sekaan vielä pieneksi silputtua sipulia ja paprikaviipaleita.

Lisätään suolaa, hunajaa, mustapippuria ja tomaattipyrettä sekä kermaa/kookosmaitoa/kaurakermaa. Jos laittaa kookoskermaa, niin kannattaa lisätä mausteeksi myös hitusen kanelia.

Lisukkeeksi basmati- tai jasminriisiä.

Nam!

Vierailija
14/14 |
20.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

olivian kana on toosii hyvää.