Muita jotka eivät halua käyttää niitä pieniin, tiiviiksipuristettuihin paketteihin pakattuja jauhelihoja?
Se koostumus ei vaan muutu vaikka sen paistaisikin, sellaista outoa ihmeellistä murua. Luulin että nämä lähtisivät myynnistä mutta ei. Ei paistu hyvin, koostumus iljettävä ja ei mitään hyvää puolta.
Ja ei tarvitse pönkittää egoaan ja kertoa ettei koskaan kokkaa sellaista kuraa kun jauheliha.
Kommentit (51)
En koskaan kokkaa sellaista kuraa kuin jauheliha.
Luulo ei ole tiedon väärti.
Se on erittäin menestyvä tuote. Voitti muuten lanseerausvuonnaan maailman mestaruuden pakkauskisassa. Se vie vähän tilaa ja tuo vähän roskaa.
Ei tule poistumaan markkinoilta.
Vierailija kirjoitti:
En koskaan kokkaa sellaista kuraa kuin jauheliha.
En minäkään. Yleensä syön sen raakana suoraan paketista.
Joo, kerran erehdyin ostamaan sellaisen tiiviisti pakatun jauhelihan enkä toiste osta. Tosi hankala paistaa.
Ostan aina Snellmannin jauhelihaa. Sitä ei ole pakastettu, eikä siitä irtoa sillä lailla nestettä pannulla kuin pakastetuista lihoista.
En osta muuta kuin Snellmannin jauhelihaa. On bulkkituotteista laadukkainta ja tehty pakastamattomasta lihasta.
Siis varmasti PAKKAUS on tehokas, pieni ja vähemmän roskaa. Mutta itse TUOTE pakkauksen sisällä on roskaa myös.
Vika on kokissa eikä jauhelihassa.
Tiiviisti puristettu jauheliha - helvetistä paistaa. Tuntuu, että saa survoa puuhaarukalla raivona, että se taipuu siitä köntistä pienempiin murusiin.
Vierailija kirjoitti:
Joo, kerran erehdyin ostamaan sellaisen tiiviisti pakatun jauhelihan enkä toiste osta. Tosi hankala paistaa.
Ostan aina Snellmannin jauhelihaa. Sitä ei ole pakastettu, eikä siitä irtoa sillä lailla nestettä pannulla kuin pakastetuista lihoista.
Oho. Kirjotettiin samaan aikaan lähes sama teksti.
Mitä horisette, ei markettien jauhelihaa ole pakastettu. Taisi olla vitsi tai provo. huoh.
En ole huomannut eroa entiseen verrattuna. Parasta on tietenkin irtoliha palvelutiskistä jos kaupassa vielä sellainen on.
Täällä toinen, jota myös ärsyttää. Yritäpä tehdä siitä lätystä perinteistä murukastiketta tai paistaa liha makronilaatikkoon tai johonkin keittoon. En tiedä, millä aseella sen lätyn saa murennettua murusiksi. Jossain ohjeistettiin, että se lätty pitää ensin paistaa toiselta puolelta, kääntää ja paistaa toistakin puolta riittävän kauan ennen kuin alkaa pieniä sitä. Otanko puukon, kirveen vai sirkkelin?
Joku aika sitten olin kakkosasunnollani ja varasin tarpeita kaalisoppaan ja makaronilaatikkoon. Löytyi toisen, Atriaa selvästi pienemmän lihatalon jauhelihapakkaus. Liha oli kuin irtomyynnistä, vain liiat ilmat oli poistettu paketista. Oli kiva ja helppo paistella sitä lihaa. Sekä kaalisopasta että laatikosta tuli todella maukkaita.
Vierailija kirjoitti:
Mitä horisette, ei markettien jauhelihaa ole pakastettu. Taisi olla vitsi tai provo. huoh.
Ei sitä jauhelihaa ole pakastettu vaan se lihakimpale, josta jauheliha on jauhettu.
Joo, ihan erilainen rakenne tulee paistettaessa. Huonompaa on ja en osta enää toiste.
Hiiliteräspannu ja metallinen pallovispilä, näillä jauhelihan paistaminen onnistuu.
Jauhelihan rakenne on pilalla, kun se on pakattu noin. Siksi en osta.
t. ravintolakokki
Vierailija kirjoitti:
Täällä toinen, jota myös ärsyttää. Yritäpä tehdä siitä lätystä perinteistä murukastiketta tai paistaa liha makronilaatikkoon tai johonkin keittoon. En tiedä, millä aseella sen lätyn saa murennettua murusiksi. Jossain ohjeistettiin, että se lätty pitää ensin paistaa toiselta puolelta, kääntää ja paistaa toistakin puolta riittävän kauan ennen kuin alkaa pieniä sitä. Otanko puukon, kirveen vai sirkkelin?
Joku aika sitten olin kakkosasunnollani ja varasin tarpeita kaalisoppaan ja makaronilaatikkoon. Löytyi toisen, Atriaa selvästi pienemmän lihatalon jauhelihapakkaus. Liha oli kuin irtomyynnistä, vain liiat ilmat oli poistettu paketista. Oli kiva ja helppo paistella sitä lihaa. Sekä kaalisopasta että laatikosta tuli todella maukkaita.
Ostat kuule pallovatkaimen ja lopetat valittamisen. Sillä menee muruiksi helposti. Vinkki on kotoisin jo 80-luvulta muuten.
Vierailija kirjoitti:
Jauhelihan rakenne on pilalla, kun se on pakattu noin. Siksi en osta.
t. ravintolakokki
Ja ravintolaan teille ostetaan joko valmiiksi kypsennetty jauheliha tai vakuumiin pötköön pakattu jauheliha. Joka on ihan samaa kuin se laatta.
Itse pesen sen jauhenlihan ennen pannuun tökkäämistä. Toimii hyvin ja makukin aivan loistava.