Pakastettavat leipomiset
Täytyisi alkaa valmistautua vauva-aikaan ja tiheisiin vierailuihin ja haluaisin leipoa vierasvaraa pakkaseen. Olisiko suosituksia, mitkä jälkiruoat olisivat hyviä pakastettavia? Ainakin hyydytettyjä kakkuja ja pullaa voi pakastaa ja säilyttää viikkokaupalla ja ne maistuvat hyvältä sulatettuna. Entäpä muffinsseja, leivoksia, täytettyjä kakkuja? Pikkuleipiä voisi myös tehdä varastoon, mutta niitä voi varmaan säilyttää kuivassa ja lämpimässä.
Kommentit (4)
uusi yritys linkin kansssa ; ) [http://www.apu.fi/ruoka/article144455-1.html]
!http://www.vauva.fi:80/perhe/perheshowimage?id=885282e7-21ec-11dd-9aa8-…!
Kiitos, Art, noista ohjeista voisi päätellä, että melkein kaikkea voi pakastaa. Hyvä :) Olen innokas leipuri, joten mielelläni teen itse ja pakastan kuin käytän valmiita tuotteita.
Kuivat kakut, itse harrastan sekoita ja paista versioita. Sit paloittelen valmiiks ja otan pakkasesta niin monta kuin tarvis. Kääretortut, laitan puolisk ja sit viipaloin joko paksumpia tai ohkasempia... Muta kakku on helppo sekottaa ja paistaa lisäks jätskiä. tietty ihan jätski on kans hyvää. piparit... Ite en pulla pakasta kun se ei musta parane pakkasessa.
Löysin tämmösiä ohjeita jossa pakastettavia...
!http://www.vauva.fi:80/perhe/perheshowimage?id=6919a6bd-21ec-11dd-9aa8-…!