Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuka oikeasti tykkää sinihomejuustosta?

Vierailija
27.11.2020 |

Vaikea käsittää että jotkut syövät HOMEISTA juustoa noin vain ja väittävät sen maistuvan hyvältä.

Kommentit (36)

Vierailija
1/36 |
27.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

🙋‍♀️

Vierailija
2/36 |
27.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tykkään, muttei saa olla pehmeää, vaan sellaista murenevaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/36 |
27.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä. Sen huonoin puoli on, että se kuivuu hirveän nopeasti paketin avaamiseen jälkeen.

Aura Gold forever!:D

Vierailija
4/36 |
27.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aah ihanaa sinihomejuusto!

Vierailija
5/36 |
27.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvää punaviinin kanssa.

Vierailija
6/36 |
27.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en myöskään käsitä tätä. Maistanut olen ja oli kyllä viimeinen kerta, hirveintä ikinä. Pelkkä haju kuvottaa pahasti. 🤢

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/36 |
27.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Namm, piparit, sinihomejuusto, glögi, njammm

Vierailija
8/36 |
27.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä tykkään, homeita on kaikenlaisia, ja nämä sattuvat tekemään juustosta herkullista aiheuttamatta liian suuria terveydellisiä haittoja. Käytän sitä pastan kanssa, punajuurien, päärynöiden ja saksanpähkinäiden lisänä, leivän ja piparkakun päällä (ja quesadillojen välissä) ja tietysti tykkään siitä myös pizzassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/36 |
27.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

🤮🤮🥵

Vierailija
10/36 |
27.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä, mutta sen pitää olla kypsää. Alle viikko ennen parasta ennen päivää ja siitä eteenpäin. Muuten on vain pistävän makuista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/36 |
27.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä. Minä rakastan sinihomejuustoa, samoin valkohomejuustoja.

Nyt on taas oikea juustojen ja homejuustojen kulta-aika, kun on monia juhlia jonossa tulossa:

Itsenäisyyspäivä, joulu, uusi vuosi ja loppiainen.

Vierailija
12/36 |
27.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pikkuiset peikot tykkäävät sinihomejuustoista yli kaiken!

Roquefort, Gorgonzola, Valio Aura Gold, Milbona Sini,  Stilton ja Valdon.

Ohh, taidan mennä ostamaan juustosen nimeltään Peltolan Blue!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/36 |
27.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus pizassa: kinkku, ananas, aurajuusto. Muuten en pahemmin välitä homejuustosta.

Vierailija
14/36 |
27.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä tykkään!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/36 |
27.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Castello blå, Saint Agur . Ei Auraa.

Vierailija
16/36 |
27.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitä joko rakastetaan tai sitä vihataan.

Vierailija
17/36 |
27.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pekonilla käärityt isot herkkusienet joissa sisällä sinihomejuustoa, ai että miten mahtavia, tulisipa jo kesä

Vierailija
18/36 |
27.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä en myöskään käsitä tätä. Maistanut olen ja oli kyllä viimeinen kerta, hirveintä ikinä. Pelkkä haju kuvottaa pahasti. 🤢

Minullakin oli joskus noin. Maistelin aina välillä uudelleen, ja sitten yhtäkkiä jotain oli tapahtunut, vatsa ei enää kääntynyt ympäri pelkästä hajusta. Ja nyt voisin syödä paljaaltaan vaikka kuinka paljon.

Sama minulla on käynyt sillin ja mätitahnan suhteen, ennen oksetti mutta nyt rakastan. Että sikäli täytyy sanoa että ymmärrän sinua.

Vierailija
19/36 |
27.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Homejuustoon tulee himo, pakko syödä.

Vierailija
20/36 |
27.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hallittua pilaantumista käytetään hyödyksi aivan kaikessa, joten pilaantuneena mainostaminen on mielestäni hieman kyseenalaista.

Alkoholi taitaa olla kuuluisin, jossa mehussa oleva sokeri hajoaa hiivan toimesta alkoholiksi ja hiilidioksidiksi. Jos tämä seos saa jatkaa käymistään niin ennemmin tai myöhemmin tuo alkoholi muuttuu bakteerin toimesta etikaksi.

Tällä hetkellä muodissa oleva kombucha on valmistettu samanaikaisesti hiivan, maitohappobakteerin, sekä tuon aiemmin mainitun alkoholia etikaksi muuttavan bakteerin avulla.

Sitten on toki vielä hapanmaitotuotteet, kuten rahka, jogurtti, piimä, viili, jne, joissa kaikissa on oma bakteerikantansa.

Ainoastaan hallitsematon pilaantuminen saattaa olla vaarallista. Tosin sekin tuottaa satunnaisesti vahingossa sinihomejuuston kaltaisia yllätyksiä.