Kuka oikeasti tykkää sinihomejuustosta?
Vaikea käsittää että jotkut syövät HOMEISTA juustoa noin vain ja väittävät sen maistuvan hyvältä.
Kommentit (36)
Tykkään, muttei saa olla pehmeää, vaan sellaista murenevaa.
Minä. Sen huonoin puoli on, että se kuivuu hirveän nopeasti paketin avaamiseen jälkeen.
Aura Gold forever!:D
Mä en myöskään käsitä tätä. Maistanut olen ja oli kyllä viimeinen kerta, hirveintä ikinä. Pelkkä haju kuvottaa pahasti. 🤢
Namm, piparit, sinihomejuusto, glögi, njammm
Minä tykkään, homeita on kaikenlaisia, ja nämä sattuvat tekemään juustosta herkullista aiheuttamatta liian suuria terveydellisiä haittoja. Käytän sitä pastan kanssa, punajuurien, päärynöiden ja saksanpähkinäiden lisänä, leivän ja piparkakun päällä (ja quesadillojen välissä) ja tietysti tykkään siitä myös pizzassa.
Minä, mutta sen pitää olla kypsää. Alle viikko ennen parasta ennen päivää ja siitä eteenpäin. Muuten on vain pistävän makuista.
Minä. Minä rakastan sinihomejuustoa, samoin valkohomejuustoja.
Nyt on taas oikea juustojen ja homejuustojen kulta-aika, kun on monia juhlia jonossa tulossa:
Itsenäisyyspäivä, joulu, uusi vuosi ja loppiainen.
Pikkuiset peikot tykkäävät sinihomejuustoista yli kaiken!
Roquefort, Gorgonzola, Valio Aura Gold, Milbona Sini, Stilton ja Valdon.
Ohh, taidan mennä ostamaan juustosen nimeltään Peltolan Blue!
Joskus pizassa: kinkku, ananas, aurajuusto. Muuten en pahemmin välitä homejuustosta.
Castello blå, Saint Agur . Ei Auraa.
Sitä joko rakastetaan tai sitä vihataan.
Pekonilla käärityt isot herkkusienet joissa sisällä sinihomejuustoa, ai että miten mahtavia, tulisipa jo kesä
Vierailija kirjoitti:
Mä en myöskään käsitä tätä. Maistanut olen ja oli kyllä viimeinen kerta, hirveintä ikinä. Pelkkä haju kuvottaa pahasti. 🤢
Minullakin oli joskus noin. Maistelin aina välillä uudelleen, ja sitten yhtäkkiä jotain oli tapahtunut, vatsa ei enää kääntynyt ympäri pelkästä hajusta. Ja nyt voisin syödä paljaaltaan vaikka kuinka paljon.
Sama minulla on käynyt sillin ja mätitahnan suhteen, ennen oksetti mutta nyt rakastan. Että sikäli täytyy sanoa että ymmärrän sinua.
Homejuustoon tulee himo, pakko syödä.
Hallittua pilaantumista käytetään hyödyksi aivan kaikessa, joten pilaantuneena mainostaminen on mielestäni hieman kyseenalaista.
Alkoholi taitaa olla kuuluisin, jossa mehussa oleva sokeri hajoaa hiivan toimesta alkoholiksi ja hiilidioksidiksi. Jos tämä seos saa jatkaa käymistään niin ennemmin tai myöhemmin tuo alkoholi muuttuu bakteerin toimesta etikaksi.
Tällä hetkellä muodissa oleva kombucha on valmistettu samanaikaisesti hiivan, maitohappobakteerin, sekä tuon aiemmin mainitun alkoholia etikaksi muuttavan bakteerin avulla.
Sitten on toki vielä hapanmaitotuotteet, kuten rahka, jogurtti, piimä, viili, jne, joissa kaikissa on oma bakteerikantansa.
Ainoastaan hallitsematon pilaantuminen saattaa olla vaarallista. Tosin sekin tuottaa satunnaisesti vahingossa sinihomejuuston kaltaisia yllätyksiä.
🙋♀️