Fazerin Sininen uudistuu
"...Klassikoihin on myös tulossa muutoksia, nimittäin Fazerin Sininen -suklaalevy uudistuu. Suklaafanien ei kuitenkaan kannata huolestua, sillä kyse ei ole reseptimuutoksesta, vaan ulkoasua uudistetaan. Karl Fazerin nimikirjoituksen alkuperäinen muoto nimittäin palaa pakkauksiin."
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/fazer-paljasti-liudan-uutuus…
Pieneneeköhän pakkauskoko samalla?
Kommentit (39)
Vähän jos palmuöljyä lisäisivät myös?
Siniset loukkaantuivat suklaan nimestä, joten se pitää vaihtaa. Tuleekohan siitä "Suklaa".
Ihan varmasti koko pienenee, kun kuluttajat ovat niin muka vaatineet, ja kilohinta samalla kallistuu, vaikka pidetään sama levyn hinta hämäykseksi.
Tuossahan sanottiin, että resepti ei uusiudu, ulkoasu vain. Eli ei syytä huoleen.
MässäYx tulee takaisin, tämä on varmasti ilouutinen monelle.
🇺🇦🇮🇱
Valmistavat varmaan sen pakkauksenkin palmuöljystä?
Suklaan ruskea väri on kulttuurin omimista, joten kaikki fazerin tuotteet korvataan valkosuklaalla.
Kuluttajat vaatineet pienempää pakkausta?
Varmaankin musta bml pakkaus kun sininen toksista isänmaallisuutta.
Smurffina koen Fazerin Sinisen loukkaavana!
Hei palmuöljyhullut - tiesittekö, että Suomessa vasikoille syötetään palmuöljyä, samoin kuin sitä käytetään lypsylehmien rehussa? Eli vaikka itse maitosuklaassa ei palmuöljyä olisi, niin lehmille sitä tungetaan kyllä. Ensi kerralla kannattaa pitä tämä mielessä, kun alkaa jeesustelemaan palmuöljystä MAITOsuklaassa.
(Eri juttu toki, jos pelkästään maun vuoksi palmuöljyä välttelee, mutta monelle se on "ekologinen" valinta.)
Kaffepulla kirjoitti:
Tuossahan sanottiin, että resepti ei uusiudu, ulkoasu vain. Eli ei syytä huoleen.
MässäYx tulee takaisin, tämä on varmasti ilouutinen monelle.
Tuleeko?? Ihanaa, päivän paras uutinen ❤
Joo, tammikuussa on kaupoissa.
🇺🇦🇮🇱
Vierailija kirjoitti:
Hei palmuöljyhullut - tiesittekö, että Suomessa vasikoille syötetään palmuöljyä, samoin kuin sitä käytetään lypsylehmien rehussa? Eli vaikka itse maitosuklaassa ei palmuöljyä olisi, niin lehmille sitä tungetaan kyllä. Ensi kerralla kannattaa pitä tämä mielessä, kun alkaa jeesustelemaan palmuöljystä MAITOsuklaassa.
(Eri juttu toki, jos pelkästään maun vuoksi palmuöljyä välttelee, mutta monelle se on "ekologinen" valinta.)
Ilmankos eilisistä naudanmaksaviipaleista irtosi paistaessa öljyä, vaikka sitä en pannulle erikseen lisännytkään. Lopputuloskin maistui jotenkin "maitosuklaiselle"...
”Uudistuu”? Eikö lähinnä taannu jos vanha paketti laitetaan käyttöön. Ei tosin haittaa minua, 1920-luvun estetiikka on kaunista.
Mikä palmuöljyhulluus tähän palstaan on iskenyt? Jos haluaa kunnollista, nautinnollista suklaata, siitä pitää maksaa. Kaakao on kuolemassa sukupuuttoon.
Vierailija kirjoitti:
Siniset loukkaantuivat suklaan nimestä, joten se pitää vaihtaa. Tuleekohan siitä "Suklaa".
Ei, vaan Per-Su (PERinteinen SUklaa).
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Siniset loukkaantuivat suklaan nimestä, joten se pitää vaihtaa. Tuleekohan siitä "Suklaa".
Ei, vaan Per-Su (PERinteinen SUklaa).
Fazerin PerSu 😂
Voisi kyllä makua muuttaa. Joskus muinoin oli todella hyvän makuinen suklaa, nykyään jauhoista paskaa.