leikkele
Kyllä paras ja vähärasvaisin on BROILERIN ja KALKKUNALEIKE. Ja kuiteskin leivän päälle laitetaan yki siivu leikkelettä niin on sama mitä siihen laittaa vaikka Metvurstia. Jos 300gr napostelee suoraan niin sitten Broisku ja Kalkkuna. HERRA SNELLMANNIN tietenkin,ovat suomalaista kunnon lihaa lisäaineettomia.
Kommentit (6)
Vitun idiootti älä perusta kahta ketjua samasta aiheesta! Eikä ainekaan ketään kiinnosta senkin vammainen.
Vitun idiootti älä perusta kahta ketjua samasta aiheesta! Eikä ainekaan ketään kiinnosta senkin vammainen.
Vitun idiootti älä perusta kahta ketjua samasta aiheesta! Eikä ainekaan ketään kiinnosta senkin vammainen.
Vitun idiootti älä perusta kahta ketjua samasta aiheesta! Eikä ainekaan ketään kiinnosta senkin vammainen.
Vitun idiootti älä perusta kahta ketjua samasta aiheesta! Eikä ainekaan ketään kiinnosta senkin vammainen.
Vitun idiootti älä perusta kahta ketjua samasta aiheesta! Eikä ainekaan ketään kiinnosta senkin vammainen.