Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

leikkele

Vierailija
21.03.2014 |

Kyllä paras ja vähärasvaisin on BROILERIN ja KALKKUNALEIKE. Ja kuiteskin leivän päälle laitetaan yki siivu leikkelettä niin on sama mitä siihen laittaa vaikka Metvurstia.  Jos 300gr napostelee suoraan niin sitten Broisku ja Kalkkuna. HERRA SNELLMANNIN tietenkin,ovat suomalaista kunnon lihaa lisäaineettomia.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
21.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vitun idiootti älä perusta kahta ketjua samasta aiheesta! Eikä ainekaan ketään kiinnosta senkin vammainen.

Vierailija
2/6 |
21.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vitun idiootti älä perusta kahta ketjua samasta aiheesta! Eikä ainekaan ketään kiinnosta senkin vammainen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
21.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vitun idiootti älä perusta kahta ketjua samasta aiheesta! Eikä ainekaan ketään kiinnosta senkin vammainen.

Vierailija
4/6 |
21.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vitun idiootti älä perusta kahta ketjua samasta aiheesta! Eikä ainekaan ketään kiinnosta senkin vammainen.

Vierailija
5/6 |
21.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vitun idiootti älä perusta kahta ketjua samasta aiheesta! Eikä ainekaan ketään kiinnosta senkin vammainen.

Vierailija
6/6 |
21.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vitun idiootti älä perusta kahta ketjua samasta aiheesta! Eikä ainekaan ketään kiinnosta senkin vammainen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme viisi