Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Aloitat sämpylöiden leipomisen nollasta klo 17.00. Ainekset on. Milloin sämpylät ovat valmiita?

Vierailija
16.11.2020 |

?

Kommentit (28)

Vierailija
1/28 |
16.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

17.30.

Vierailija
2/28 |
16.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

17.30.

Oho, luulin että niiden pitää kohota.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/28 |
16.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

taikina 10 min

välilepo 10 min

ylöslyönti 10 min

nostatus 40min

paisto 15min

---

18:25

Vierailija
4/28 |
16.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pari tuntia

Vierailija
5/28 |
16.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

17.15 olen menettänyt hermoni ja paistanut ryynimakkaroita.

Vierailija
6/28 |
16.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kymmeneltä aamulla. Kylmässä hitaasti kohotettuna tulee maukkaimmat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/28 |
16.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

17.30.

Oho, luulin että niiden pitää kohota.

Leivinjauheella mennään :)

https://www.lily.fi/blogit/morning-glory/nopeat-hiivattomat-sampylat/

Vierailija
8/28 |
16.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Seuraavana päivänä iltamyöhällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/28 |
16.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jossain ohjeessa sanotaan, että Alusta loppuun kun tein, minulla meni n.1,5h kohottamiset mukaan laskettuna.

Riippuu varmaan sämpylästä.

Vierailija
10/28 |
16.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

vähän kuuden jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/28 |
16.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teen myös leivinjauheella joten eipä siinä mene kun maksimissaan 30min. Vatsa ei kestä hiivasämpylöitä.

Vierailija
12/28 |
16.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos sämpylöillä on kiire, niin valmiit klo 18. Muussa tapauksessa päivän-parin päästä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/28 |
16.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taikinan teko 10 min. Kohotus 50 min. Paisto 12min. Jäähtymisaika. Valmiit 18.30. Leivon joka viikko 5-7,5 dl taikinan.

Vierailija
14/28 |
16.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Leivinjauheella mennään :)

Jaa Rumfordilla vai?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/28 |
16.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

"nollasta"? selvä se.

Kylvät viljat. Odotat muutaman kuukauden, Keräät ne, jauhat jauhoksi.... Ehkä sellainen vuosi.

Vierailija
16/28 |
16.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

"nollasta"? selvä se.

Kylvät viljat. Odotat muutaman kuukauden, Keräät ne, jauhat jauhoksi.... Ehkä sellainen vuosi.

No se ainekset on tarkoitti, että jauhot ym. ovat siinä valmiina.

Vierailija
17/28 |
16.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Seuraavana päivänä johonkin aikaan. Pitkä kohotus jääkaapissa takaa parhaat sämpylät.

Vierailija
18/28 |
16.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

17:30 taikina valmis

18:00 uuni lämpiämään

18:15 sämpylöiden pyöritys, uusi kohotus

18:30 pulleroiset uuniin

18:45 uunista

Seitsemän maissa olisi sämpylöitä tarjolla.

Vierailija
19/28 |
16.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitää tehdä myös vegaaniversioita, sekä omat sämpylät maito-, jauhe- ja hiiva -allergisille.

Veikkaisin, että joskus joulukuun puolessavälissä. 

Vierailija
20/28 |
16.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu onko muuta ruokaa ja miten nälkä on.