Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Taffelin juustonaksuista saa edes vähän paremman makuiset kun pitää niitä avatussa pussissa yön yli

Vierailija
07.11.2020 |

Kun heti avattuna ovat muuten liian rapsakoita jos haluaa sitä entivanhasta jauhomaista enemmän.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
07.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen aina tarkotuksella näin, en siis olekaan ainoa :D

Vierailija
2/9 |
07.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muuttuvat nihkeän nahkeiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
07.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihanan nihkeitä, tykkään.

Vierailija
4/9 |
07.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten nekin onnistuttiin pilaamaan. Ennen oli vaikeuksia hillitä itseä, kun pussin meni avaamaan, nykyään ei tee mieli syödä sitä ensimmäistäkään.

Vierailija
5/9 |
07.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ne nykyään edes maistu miltään. Sourcream-versiot maistuu edes vähän paremmalta.

Vierailija
6/9 |
07.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten nekin onnistuttiin pilaamaan. Ennen oli vaikeuksia hillitä itseä, kun pussin meni avaamaan, nykyään ei tee mieli syödä sitä ensimmäistäkään.

Eiks oo hyvä. Ovat erityisen vaarallisia sydämelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
09.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samaa mieltä, nahkeina parempia. Parhaita juustonaksuja nyt taitaa olla Pirkka cheddar -naksut.

Vierailija
8/9 |
09.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

"Entivanhasta" 😯 Ihan uusi sana mulle. Onko tuo jotain murretta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
09.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Dippaan niitä pilluuni niin saa vähän twistimmän makuisia naksuja.