Taffelin juustonaksuista saa edes vähän paremman makuiset kun pitää niitä avatussa pussissa yön yli
Kun heti avattuna ovat muuten liian rapsakoita jos haluaa sitä entivanhasta jauhomaista enemmän.
Kommentit (9)
Miten nekin onnistuttiin pilaamaan. Ennen oli vaikeuksia hillitä itseä, kun pussin meni avaamaan, nykyään ei tee mieli syödä sitä ensimmäistäkään.
Ei ne nykyään edes maistu miltään. Sourcream-versiot maistuu edes vähän paremmalta.
Vierailija kirjoitti:
Miten nekin onnistuttiin pilaamaan. Ennen oli vaikeuksia hillitä itseä, kun pussin meni avaamaan, nykyään ei tee mieli syödä sitä ensimmäistäkään.
Eiks oo hyvä. Ovat erityisen vaarallisia sydämelle.
Samaa mieltä, nahkeina parempia. Parhaita juustonaksuja nyt taitaa olla Pirkka cheddar -naksut.
"Entivanhasta" 😯 Ihan uusi sana mulle. Onko tuo jotain murretta?
Dippaan niitä pilluuni niin saa vähän twistimmän makuisia naksuja.
Mä teen aina tarkotuksella näin, en siis olekaan ainoa :D