Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä ruuaksi tänään?

Vierailija
16.02.2014 |

ehdotuksia?

Kommentit (21)

Vierailija
1/21 |
16.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teen sämpylöitä ja kaalikeittoa jos on kaupat auki

Vierailija
2/21 |
16.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lähdetään kohta brunssille joten päiväruokaa ei tarvita. Illalla tehdään varmaan joku helppo pasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/21 |
16.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

lohi uuniin. Päälle oliiviöljyä ja merisuolaa. Uunissa 200 astettta noin 30 min (riippuu miten paksu lohi on). Lisukkeeksi salaattia ja ehkä uunivihanneksia.

Vierailija
4/21 |
16.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee uunikalaa ja perunamuussia. Tai

lihaperunalaatikkoa

kasvislasagnea

nakkikeittoa

tonnikalarisottoa

spagettia ja pastakastike sienistä

vuohenjuustosalaatti

pizza kinkusta tai jääkaappikoosteista

kasvissosekeitto ja sämpylöitä

Vierailija
5/21 |
16.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi ihmeessä öljyä jo valmiiksi rasvaisen kalan päälle??

Jos maku syynä niin sitä saa siihen muutenkin kuin lisäämällä lisää rasvaa kys kalaan, sehän oikein tursuaa rasvaa jo muutenkin kun sen ottaa kypsennyksen jälk uunista ulos.

 

[quote author="Vierailija" time="16.02.2014 klo 10:19"]

lohi uuniin. Päälle oliiviöljyä ja merisuolaa. Uunissa 200 astettta noin 30 min (riippuu miten paksu lohi on). Lisukkeeksi salaattia ja ehkä uunivihanneksia.

[/quote]

Vierailija
6/21 |
16.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yrttibroileria ja uunikasviksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/21 |
16.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä jotain niinkin tylsää, kuin kuoripotut, kalapuikkoja, tilli-kermaviilikastike, sitruunalohkoja, salaattia. On työpäivä, joten ei nyt inspiroi kokkailla pitkän kaavan mukaan.

Vierailija
8/21 |
16.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lohta ei todellakaan tarvitse öljytä enää lisää :O Se muuten kannattaa paistaa ensin 10min nahkapuoli ylöspäin. Sen jälkeen nahka rullataan pois haarukan ympärille kieputtamalla. Lisätään mausteet ja mahdollinen kuorrutus ja paistetaan vielä 20min.

 

Kuoreksi voi muuten kokeilla hapankorppu-pestoseosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/21 |
16.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

painonhallintapirtelö aamiaiseksi ja lounaaksi töissä pari isoa juustosämpylää. päivälliseksi jumpan jälkeen: siideri ja proteiinipatukka.

Vierailija
10/21 |
16.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lapsella on synttärit ja sai päättää mitä syödään. Halusi pizzaa, eli sitä luvassa iltapäivällä. Illalla teen varmaan vielä salaattia tms. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/21 |
16.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Linssi-porkkanakeittoa ja sämpylöitä

Vierailija
12/21 |
16.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaaliwokkia, jossa on siis kaalia, sipulia, pistaasipähkinöitä, ituja ja seesaminsiemeniä. Mausteena inkivääriä, hunajaa, sitruunankuorta ja -mehua, soijakastiketta ja valkosipulia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/21 |
16.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syötiin eilen libanonilaisia ruokia ja niitä jäi tälle päivälle:

 

- artisokan sydämiä, oliiveja, dolmadesia

- itsetehtyjä falafeleja (taivaallisia) ja lammaspullia

- kasvisbulguria

- tzazikia, paprikakastiketta ja hummusta

- sipuli "pizza"

 

NAM

Vierailija
14/21 |
16.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="16.02.2014 klo 11:30"]

Kaaliwokkia, jossa on siis kaalia, sipulia, pistaasipähkinöitä, ituja ja seesaminsiemeniä. Mausteena inkivääriä, hunajaa, sitruunankuorta ja -mehua, soijakastiketta ja valkosipulia.

[/quote]

 

Kuulostaa ihanalta! Mitä kaalia käytät?? Saisko reseptin?

 

14

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/21 |
16.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

nyt sain idiksen kuskusista. Oisko reseptiä siihen millä maustatte ja mitä seuraksi?

En ole koskaan kuskusia tehnyt.

 

ap

Vierailija
16/21 |
16.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä madekeittoa ja ruisleipää. Eilen sisäfilepihvejä ja valkosipulikermaperunoita sekä babyporkkanoita ja parsakaalia.

Vierailija
17/21 |
16.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="16.02.2014 klo 11:45"]nyt sain idiksen kuskusista. Oisko reseptiä siihen millä maustatte ja mitä seuraksi?

En ole koskaan kuskusia tehnyt.

 

ap

[/quote]

Tällainen uppoaa meillä:

http://turuntilda.blogspot.com/2013/10/tyttojen-ilta-by-myself.html

:-)

Vierailija
18/21 |
16.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hernekeittoa ja pannukakkua!

Vierailija
19/21 |
16.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pannulla paistettuja lihapullia, bataatti-perunasosetta, appelsiini-hunajameloni-porkkanaraastetta, höyrytettyä parsakaalia. Jälkiruoaksi join ison kupin vihreää teetä ;)

Vierailija
20/21 |
16.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="16.02.2014 klo 11:44"]

[quote author="Vierailija" time="16.02.2014 klo 11:30"]

Kaaliwokkia, jossa on siis kaalia, sipulia, pistaasipähkinöitä, ituja ja seesaminsiemeniä. Mausteena inkivääriä, hunajaa, sitruunankuorta ja -mehua, soijakastiketta ja valkosipulia.

[/quote]

 

Kuulostaa ihanalta! Mitä kaalia käytät?? Saisko reseptin?

 

14

[/quote]

Sori, lähdin heti pois, kun olin kirjoittanut tuon. Tuo wokki on mukaelma Hesarin ruokasivuilla ehkä vuosi sitten olleesta reseptistä, löytynee haulla. Käytän valkokaalia.

 

Vokki on hellpo tehdä. Kaali ja sipuli pilkotaan ja niitä freesataan vokissa, kunnes ne hieman pehmenevät. Raastettu inkivääri ja sitruunankuori sekä valkosipuli kuullotetaan kevyesti ja sekoitetaan kaaliin. Lisätään kuumaa vettä, hunajaa, soijakastiketta ja sitruunan mehu. Reseptissä seesaminsiemenet kuullotetaan pannulla ennen kaalia ja kaadetaan lautaselle odottamaan. Saman voi tehdä pistaaseille, ne ei kuulu reseptiin, tai sitten molemmat voi lisätä ilman kuullotustakin. Viimeiseksi idut, niitä ei tarvitse kuumentaa. Syötiin basmatiriisiä vokin kanssa.

 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yhdeksän kolme