Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pestoa pizzaan. How?

Vierailija
09.02.2014 |

Korvataanko tomaattikastike pestolla vai laitetaanko pesto muiden täytteiden tapaan päälle? Vai onko sillä mitään väliä?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
09.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Korvaa tomaattikastikkeen.

Vierailija
2/6 |
09.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kumpikin vaihtoehto varmasti käy. Yleensä se on päällä kuten muutkin täytteet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
09.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita pestoa tomaattikastikkeen sijaan, peitä tomaattiviipaleilla ja juustolla. Nam :)

Vierailija
4/6 |
09.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

ite laitan tomaattikastikkeen päälle.

Vierailija
5/6 |
09.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos vaihtaa tomaattikastikkeen tilalle peston, niin pizzasta tulee liian pestoinen. Kevyesti tomaattikastiketta, ja juustoa, päälle tomaattia, pestokokkareita vähän joka paikkaan ja mozzarella "levyjä". NAMM!!

Vierailija
6/6 |
09.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oon tehnyt sekä niin, että sekoittanut peston (vihreän) tomaattikastikkeen joukkoon. Sitten myös niin, että roiskinut sitä pestoa ns. tavallisena täytteenä ympäri pizzaa. Molemmilla tavoilla tuli ihan kivaa. Pelkkää pestoa en ole kokeillut tomaattikastikkeen sijasta. Mutta kuulostaa sekin ihan hyvältä, lähinnä pohdin, että tuleeko pohjasta hirveän öljyinen jos on pelkkää öljyistä pestoa siinä. Tosin onhan noissa pestoissa eroa siinä, kuinka öljyisiä ovat.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kuusi kaksi