Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko leivonnaisen voidella pelkällä valkuaisella?

Vierailija
07.02.2014 |

Ohjeessa siis käytetään muuten 1 muna ja 5 keltuaista. Onko pakko ottaa vielä yksi muna voitelua varten vai voisko noita jäljelle jääneitä valkuaisia käyttää?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
07.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

voi

Vierailija
2/5 |
07.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee jäljelle jäävistä valkuaisista marenkeja ja jätä ne jälkilämpöön kuivumaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
07.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saat hyvän kuorrutuksen kun laitat 2 rkl vettä ja 3 dl tomusokeria. Ei voisi uskoa, että suhde on tommonen, mutta kyllä. Koko kakun peittämiseen tarvitset kaksi tommoista annosta.

 

Luultavasti veden sijaan voisi laittaa munanvalkuaista, mutta en ole kokeillut. Jos muna-aineksia jää jäljelle niin paista ne ja laita vaikka leivän päälle. Jos jää pelkkiä valkuaisia niin laita marenkia ja jos jää keltuaisia niin vatkaa ne vaahdoksi yhdessä sokerin kanssa ja anna lasten syödä sellaisenaan. Pannukakkuakin voisi harkita näiden munajätteiden tekemisestä.

Vierailija
4/5 |
07.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi käyttää mutta valkuaisella voidellut ei ota väriä niin kuin jos olisi kokomunaa.

 

Tummin paistoväri tulee keltuaisellla, kokomunalla keskiruskeaa ja valkuaisella vaaleita, jos samat tuotteet ja sama paistoaika ja lämpötila.

 

Jos kyseessä makea leivonnainen mitä voitelet niin ripauta vähän sokeria valkuaisen joukkoon niin saat väriä hieman leivonnaisiin ja makean suutuntuman.

 

leipuri-kondiittori

Vierailija
5/5 |
07.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

voi, mä en yleensä pullia voitele ollenkaan.

kondiittori

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän neljä yksi