Perunamuusin teko. Eli perunat kiehuu liedellä, laitoin vähän suolaa. Mutta mietin onko pakko laittaa
margariinia/voita sekaan jos laitan kermaa sekaan. Tuleeko liian rasvaista?
Kommentit (11)
Laitan voita ja maitoa ja reilusti suolaa. Herkkua! Kermaa en ole tajunnut laittaa, tuleeko siitä hyvää?
Älä margariinia ainakaan laita. Onko kermasi kermaa vai jotain keino-sellaista?
En kermaa ole koskaan laittanut, aimo lohmon aitoa voita ja maitoa. Suolaa maun mukaan.
Juuri söin muusia ja sianlihakastiketta sekä puolukkasurvosta.
Mä laitan aina maidon lisäksi myös kuohukermaa ja tietysti myös suolaa ja voita ja tulee taivaallisen hyvää.
Vatkaimella liisterimuussia. Se herkkua.
Eipä siihen voin lisäksi paljon mitään nesteitä tarvitse. Tulee sopivaa muutenkin.
Laitan suolan lisäksi nyrkillisen voita. Jos haluaa jotain terveysruokaa, unohda muusi, jos makua, niin voita.
M54
Vierailija kirjoitti:
Vatkaimella liisterimuussia. Se herkkua.
Liisteri ei ole herkkua, eikä vatkain liisteröi vaan perunalajike.
Jauhoista perunaa muusiin.
Nyt teimme Rosamundasta.
Teen tosi harvoin muusia, mutta laitan siihen sekä kermaa että voita.
Laittakaa vielä hienoksi pilkottua sipulia mukaan. Toimii yllättävän hyvin
Sä saat mammojen luvalla tehdä ihan vapaasti sellaista muusia, mikä makunystyröitäsi eniten miellyttää.