Lue keskustelun säännöt.
Kalkkunanrinta, sen paistaminen
26.12.2013 |
Olisiko kenellakaan idioottivarmaa ohjetta sen paistamiseen? Painaa noin 5-6 kg. Se on ollut nyt pari paivaa jaakaapissa sulamassa joten olisi korkea aika laittaa se paistumaan.
Kommentit (5)
Googlaa googlaa.... löytyy sieltä ohjeita. Ja noudata niitä, kalkkuna ei ole helpoimmasta päästä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Parhaat ja selvimmat ohjeet loytyy butterball.comista. Butterball on USAn suurin kalkkunantuottaja.
Nigellalla oli hyvä ohje vaikka itse en sitä kokeillut, mutta näytti kyllä herkulliselta valmiina. Tuossa linkki:
Varmaan googlailulla löytyy ihan oman maun mukainenkin, jollei tykkää täytteistä tms.
Eiko kukaan ole paistanut, edes kokonaista kalkkunaa?