Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten vanukkaan saa tehtyä lohkeavaksi?

Vierailija
05.10.2020 |

Tein suklaavanukasta ja taas se on sellaista venyvää kiisseliä. Hyvää toki, mutta haluaisin sellaisen Jakki- makupalakoostumuksen.

Suurustin perunajauholla, olisiko joku muu parempi?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
05.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä seuraavalla kerralla maissitärkkelystä. Sillä tulee lohkeavampi rakenne.

Vierailija
2/7 |
05.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

enemmän perunajauhoa tai liivatetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
05.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Iske se miehen päähän.

Vierailija
4/7 |
07.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Käytä seuraavalla kerralla maissitärkkelystä. Sillä tulee lohkeavampi rakenne.

Kiitos! Tuli kokeiltua maissitärkkelyksellä ja tuli huomattavasti parempi koostumus.

Vierailija
5/7 |
07.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita petonia

Vierailija
6/7 |
07.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

maissitärkkelys, liivate, hyytelöimisaine (E410)

Ainakin noita kolmea on tuoteselosteen mukaan laitettu kaakaovanukkaaseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
07.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vielä vanukasmaisemman saat vispatulla kananmunalla, mutta maizenan määrää pitää vähentää.