Kumpi on parempaa poron vai hirvenliha? Miksi? Mitä eroa maussa?
Kommentit (7)
Ei eroa.Valmistustapa ja mausteet sen mahdollisen eron tekee.
Minusta hirvessä on sellainen voimakkaampi riistan maku. Kummastakin tykkää meillä koko perhe ja ostetaan porot suoraan poromieheltä ja hirvenlihat huutokaupasta, kaupan kauheita käristyslihoja ei huolita
[quote author="Vierailija" time="19.12.2013 klo 19:36"]
Minusta hirvessä on sellainen voimakkaampi riistan maku. Kummastakin tykkää meillä koko perhe ja ostetaan porot suoraan poromieheltä ja hirvenlihat huutokaupasta, kaupan kauheita käristyslihoja ei huolita
[/quote]
mitä nää maksaa ja saako tilattua keski-suomeen
[quote author="Vierailija" time="19.12.2013 klo 19:38"]
[quote author="Vierailija" time="19.12.2013 klo 19:36"]
Minusta hirvessä on sellainen voimakkaampi riistan maku. Kummastakin tykkää meillä koko perhe ja ostetaan porot suoraan poromieheltä ja hirvenlihat huutokaupasta, kaupan kauheita käristyslihoja ei huolita
[/quote]
mitä nää maksaa ja saako tilattua keski-suomeen
[/quote]
Mun tuttu on poromies ja saan siltä tutunkauppaa edullisemmin.
Äidilläni on maita pohjoisessa ja sen kylän hirvipeijaisissa hirviporukka kauppaa hirvenlihaa
Poronlihaa saa ostettua netistäkin, kannattaa googlata. Hinnoista en osaa sanoa
Poro on voimakkaamman makuista. Hirvi miedonpaa. Molemmat hyviä.
Hirvenliha on monikäyttöisempää, koska se on miedompaa, poronliha taas persoonallisemman makuista, voimakaampaa. Tykkään molemmista, poronkäristys on yksi lempiruoistani, hirvenliha hyvää esim karjalanpaistissa tai jauhelihana.